Γιαννακόπουλος: "Ούτε ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να κοροϊδέψει 3 εκατομμύρια Παναθηναϊκούς!"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος «επιτέθηκε» κατά της κυβέρνησης για τις καθυστερήσεις στο έργο του Βοτανικού, μιλώντας με σκληρά λόγια και τονίζοντας πως δεν έχουν τηρηθεί οι δεσμεύσεις!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα πλαίσια της εκδήλωσης του Ερασιτέχνη:

"Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για αυτά που έχουμε καταφέρει τους τελευταίους 18 μήνες. Φέτος θέλουμε να εδραιωθούμε και να πάμε για έναν τίτλο, λειτουργούμε πλέον σαν ένας μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος.

Για τον Βοτανικό θα μιλήσω σύντομα. Μακάρι να μπορούσα να πω κάτι τώρα. Για το έργο αυτό θα έπρεπε να συνεργαστούν πολλοί φορείς: ο Παναθηναϊκός, η πολιτεία και η κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός είχε δώσεις κάποιες υποσχέσεις πριν τις εκλογές αλλά μάλλον ήταν ελαφρά τη καρδία και υπάρχει καθυστέρηση. Θα γίνει μία συνάντηση με τον πρωθυπουργό σύντομα για να καταλάβω αν όντως θέλει και τον νοιάζει να γίνει το έργο ή αν όλα ήταν μια ψηφοθηρία.

Προσπαθούμε να φτιάξουμε κι άλλο ένα μοντέλο που μπορεί να μην είναι κάτω από την στέγη του Ερασιτέχνη, αλλά από ιδιώτη, αλλά αυτά θα γίνουν με πρωτοβουλίες ιδιωτών και είναι δύσκολες υποθέσεις. Έχουμε μιλήσει για κάποιες αποφάσεις που θα πρέπει να πάρουμε από το καλοκαίρι και θα καταλάβουμε αν η κυβέρνηση θέλει να γίνει αυτό το γήπεδο ή μόνο ο Παναθηναϊκός θέλει να προχωρήσει αυτό το έργο."

Για το ποιες ήταν οι δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού: "Οι δεσμεύσεις ήταν πως επειδή δίνουμε την Λεωφόρο, θα είχαμε όλη την χρηματοδότηση του έργου κι όσα χρειάζονται στην μετάβαση στο νέο γήπεδο αυτές ήταν οι δεσμεύσεις και περιμένουμε να τις δούμε να υλοποιούνται. Ποτέ δεν έχω κοροϊδέψει τον κόσμο του Παναθηναϊκού και δεν θα επιτρέψω κανέναν να τον κοροϊδέψει. Το Pao Alive δεν πήγε όπως θα θέλαμε, ο κόσμος δεν είχε την ανταπόκριση που περιμέναμε, αλλά τον δικαιολογώ γιατί δεν υπάρχουν χειροπιαστά πράγματα, ο Δήμος συνεχίζει να είναι θετικός ώστε να γίνει το έργο, η καθυστέρηση δεν τον βρίσκει σύμφωνο. Θέλω να πιστέψω πως το ίδιο θα ακούσω και από τον πρωθυπουργό."

Για το τι δεν έχει τηρηθεί: "Υπήρχαν δεσμεύσεις πως θα υπάρξει χρηματοδότηση όλου του έργου, αλλά και της μεταβατικής φάσης μέχρι να μπούμε στο Βοτανικό. Η κυβέρνηση δεν έχει δείξει να κάνει αυτά που έλεγε, με αποτέλεσμα να κάνει πίσω. Θέλω να πιστεύω πως ο Πρωθυπουργός θα καταλάβει πως δεν νοείται να κοροϊδεύει κανείς 3 εκατομμύρια Παναθηναϊκούς, ούτε καν και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.