Εξωφρενικά πράγματα στην ΠΑΕ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός: ο Γιώργος Δώνης ενημερώθηκε μέσω τρίτων πως δεν θα έχει κανέναν λόγο στον σχεδιασμό της ομάδας, ενώ αν ανανεώσει ο Χρήστος Δώνης θα πρέπει να αποχωρήσει!


Η «έκρηξη» του Γιώργου Δώνη δεν ήταν σε καμία περίπτωση αναίτια. Ο Έλληνας προπονητής ξέσπασε για την κατάσταση που επικρατεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά τα όσα απίστευτα του μεταφέρθηκαν μέσω τρίτων, συνεργατών του Γιάννη Αλαφούζου.

Ποια είναι αυτά; Καταρχάς, δεν θα έχει κανέναν λόγο στον καλοκαιρινό σχεδιασμό της ομάδας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί εξ'ολοκλήρου από τον ίδιο τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Τσάβι Ρόκα. Φυσικά πρόκειται για πρωτοφανή απόφαση, αφού σε κάθε σύλλογο του πλανήτη ο προπονητής έχει λόγο για το ρόστερ της ομάδας του.

Πέρα από αυτό, του ανακοινώθηκε πως το μπάτζετ της ομάδας δεν θα αυξηθεί και πως δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον υιό του, Χρήστο. Έτσι, αν αυτός αποδεχτεί την πρόταση ανανέωσης του συλλόγου, τότε ο Έλληνας κόουτς θα αποχωρήσει από το τριφύλλι το καλοκαίρι.

Κατόπιν όλων αυτών, είναι λογικό το μέλλον του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό να είναι τουλάχιστον αμφίβολο, μετά τα όσα εξωφρενικά συμβαίνουν για ακόμα μια φορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.