Στον... πλανήτη τους στον Πειραιά

Ο Ολυμπιακός επιτέθηκε στον Σιδηρόπουλο που... «προσπαθούσε να ανακαλύψει πέναλτι», ενώ ο Σάββας Θεοδωρίδης χαρακτήρισε την νίκη της ομάδας του «πεντακάθαρη και χωρίς εύνοια»!


Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχετε εξειδικευθεί εκτός από τις τριγωνικές σχέσεις και τα παραρτήματα, στα παραμύθια και επειδή πρώτη φορά αναγκάστηκε μετά τις καταγγελίες μας, Έλληνας διαιτητής να σας παίξει 50-50, ξεφτιλιστήκατε στα μάτια όλων των Ελλήνων και είστε σε πανικό. Εμείς δεν θα ασχοληθούμε με τις αστειότητες σας, όμως πρέπει επιτέλους να θυμηθεί και να ασχοληθεί ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας που σας περιέβαλε μέχρι τώρα με ασυλία.

Όσο για το ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΑΣ, τον Σιδηρόπουλο, τον παρατύπως αποσπασμένο από την ΕΛΑΣ στην ΕΠΟ του δικού σας Γραμμένου, του διαιτητή που έκανε καμπάνια με sms κατά του Ολυμπιακού και την επόμενη μέρα ορίστηκε στο VAR του αγώνα μας, δεν του πέρασε. Δεν το πετύχατε. Διέκοψε δυο φορές τον αγώνα και γελοιοποιήθηκε προσπαθώντας να ανακαλύψει πέναλτι! Ωστόσο δεν έπραξε το ίδιο σε αντίστοιχες αμφισβητούμενες φάσεις υπέρ του Ολυμπιακού.

Ο χρόνος τελείωσε και ήρθε η ώρα των επιβεβλημένων αποφάσεων από τις υπερεθνικές ομοσπονδίες για να περισώσουν την αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου με ριζικές αλλαγές."

Αναλυτικά η δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη:

"Σήμερα ο Ολυμπιακός νίκησε πεντακάθαρα σε ένα πολύ δύσκολο ματς, χωρίς εύνοια από κανέναν και τίποτα. Κάναμε αυτό που έπρεπε, είμαστε πρώτοι και μόνοι μας και θα το φτάσουμε ως το τέλος έτσι, είναι βέβαιο, το τονίζω είμαστε μόνοι πρώτοι. Εγώ επίσης είχα κάνει δηλώσεις στο Metropolis και είχα πει πόσο μεγάλη ομάδα είναι ο Άρης. Επαληθεύθηκα πλήρως αφού χθες δεν υπήρχε ΠΑΟΚ στο γήπεδο. Ο Άρης είναι πάρα πολύ μεγάλη ομάδα και με περισσότερους φιλάθλους από τον ΠΑΟΚ.

Μέχρι αυτή τη στιγμή όλη η διαιτησία ήταν εναντίων μας, θα αποδειχθεί, τα λέω όλα αυτά για να φύγουν τα βάρη. Είμαι περήφανος και για τον κόσμο, αφιερώνω σε αυτόν τη νίκη την πολύ μεγάλη νίκη σε ένα πολύ δύσκολο ματς. Θέλω να πω ότι για όλα αυτά υπεύθυνη είναι η ΕΠΟ και ο Πορτογάλος που ηγείται διαιτησίας, να μη λέμε συνέχεια ονόματα. Να φύγουν για να ξεβρωμίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν αντέχονται αυτοί να διαμορφώνουν αποτελέσματα, αυτά τα παιχνίδια με το VAR να τα κάνουν αλλού, τσεκάρουν μόνο φάσεις εναντίον του Ολυμπιακού,

Είμαι κατενθουσιασμένος για τον Ολυμπιακός και υπόσχομαι ότι με τις προσθήκες που θα γίνουν και τις επιστροφές των τραυματιών θα είμαστε στην κορυφή του πρωταθλήματος στο τέλος."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.