Στην Αθήνα ο Καρλίτος: "Δεν ήθελα να ακούσω για άλλες ομάδες!"

Ο Καρλίτος έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως μόλις ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον του τριφυλλιού, δεν ήθελε να ακούσει για καμία άλλη ομάδα!


Ο 29χρονος Ισπανός έφτασε σήμερα το απόγευμα στο «Ελ. Βενιζέλος», προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Εκεί τον υποδέχτηκε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, ενώ πλέον απομένουν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις ώστε να μπουν οι υπογραφές σε συμβόλαιο τριετούς συνεργασίας, που θα ισχύει από την 1η Ιουνίου.

Αναλυτικά οι πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους:

Για την κουβέντα που έκανε με τον Τσάβι Ρόκα, τις εντυπώσεις του για τον Παναθηναϊκό κι όσα του μετέφερε ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού: "Είχαμε μία πολύ σύντομη συζήτηση για το θέμα αυτό με τον κ. Τσάβι Ρόκα. Για μένα ήταν πολύ απλό, ήταν πολύ εύκολο. Όταν ο Τσάβι άρχισε να μου μιλάει για την ομάδα, για το πρότζεκτ και για τα μελλοντικά πλάνα, επικοινώνησα αμέσως με τον ατζέντη μου και του είπα “άρχισε να κάνεις σε παρακαλώ ότι χρειάζεται για να γίνει αυτή η μεταγραφή. Δεν θέλω να ακούσω κάτι άλλο, για άλλες ομάδες”. Όπως σας είπα όλα ήταν πολύ εύκολα για μένα. Είμαι πολύ ειλικρινής τύπος και όλο αυτό που νιώθω ήταν αληθινό. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, αλλά ήταν… απλό."

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να «μεγαλώσει» και πάλι και χρειάζεται παίκτες τέτοιας ποιότητας: "Όλα αυτά ξεκινούν πάντα με ένα πρώτο… βήμα. Πιστεύω ότι στο κλαμπ γίνεται πολύ καλή δουλειά. Ο Τσάβι ξέρει τι πρέπει να κάνει και τι παίκτες θα χρειαστεί ο σύλλογος. Όλοι μαζί, οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, η διοίκηση, ο κόσμος μπορούμε να πετύχουμε κάτι πολύ καλό. Με όλα τα παραπάνω, είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσεις. Θέλω να βοηθήσω με όλες τις δυνάμεις μου την ομάδα και τους συμπαίκτες μου και ειλικρινά, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ."

Για το αν θα είναι δύσκολο για τον ίδιο το γεγονός ότι θα χρειαστεί να μείνει 6 μήνες «ανενεργός»: "Ναι, για μένα είναι δύσκολο όλο αυτό, αλλά θα προσπαθήσω να μετατρέψω όλο αυτό, σε κάτι θετικό. Θα έχω χρόνο για να προσαρμοστώ απόλυτα στο αγωνιστικό πλάνο και στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό στις προπονήσεις για να προετοιμαστώ σωστά για την επόμενη χρονιά."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.