Πιλάβιος: "Ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίξει Ευρώπη του χρόνου!"

Είδηση-«βόμβα» από τον Σοφοκλή Πιλάβιο, που αποκάλυψε στο «SDNA» πως ο Παναθηναϊκός έχει πιθανότητες να παίξει την επόμενη σεζόν στην Ευρώπη!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σχετικά με το τριφύλλι:

Για το ότι ο Πιεγκμπονσάν ήθελε να ηγηθεί ο ίδιος της προσπάθειας για τον Παναθηναϊκό: "Με πήραν δύο, τρεις τρίτοι και είπα ας με πάρει ο ίδιος να το συζητήσουμε αλλά, δεν έγινε τίποτα και δεν ήθελα κιόλας αλλά κουράζεις μετά από τρεις φορές."

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάει στην UEFA για την ποινή του: "Χωρίς να θέλω να γίνω σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός έχει ελπίδα να παίξει το 2020/21 στην Ευρώπη. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να στηρίξει το ότι έχει επέλθει κανονικότητα. Η μία φιλοσοφία είναι «φάτε τους όλους», όπως με το θέμα του Άρη τιμωρήστε τους όλους.

Η άλλη φιλοσοφία είναι στο NBA πετάς έξω μια ομάδα από το πρωτάθλημα; και ποιος θα μείνει. Τεράστιο είναι το θέμα με την Σίτι και το FFP, δεδομένο, είναι λύση να τους πετάξεις έξω; Υπάρχει το ένα που είναι να τους πετάξεις έκτος, αλλά και οι ποδοσφαιρική που λέει ποδόσφαιρο είναι. Πιστεύω ο Παναθηναϊκός έχει βάσιμες ελπίδες να παίξει του χρόνου στην Ευρώπη."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.