«Κλείνουν» Νάγκι και Ανουάρ, στην Ισπανία ο Βέργος

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση για το τριφύλλι, που ετοιμάζεται να αποκτήσει μέχρι το καλοκαίρι τους Ντομινίκ Νάγκι και Ανουάρ Τουχαμί. Δανεικός στην Ισπανία ο Βέργος.


Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Ντομινίκ Νάγκι, αφού το τριφύλλι έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Λέγκια Βαρσοβίας και το μόνο που απομένει είναι να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ούγγρος χαφ θα έρθει στο τριφύλλι ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, ενώ στην συμφωνία προβλέπεται και ρήτρα αγοράς, η οποία σύμφωνα με πολωνικά μέσα θα ανέρχεται στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ.

Παράλληλα, το τριφύλλι θα κάνει δικό του και τον Μαροκινό χαφ της Βαγιαδολίδ, Ανουάρ Τουχαμί. Ο 25χρονος παίκτης αρέσει πολύ στους «πράσινους» και αναμένεται να έρθει στην Αθήνα κι αυτός ως δανεικός, μέχρι το καλοκαίρι.

Το ανάποδο δρομολόγιο, από την Αθήνα στην Ισπανία, θα κάνει ο Νίκος Βέργος. Ο 24χρονος επιθετικός θα αγωνιστεί μέχρι το καλοκαίρι με την φανέλα της Χέρκουλες, ως δανεικός, ώστε στην συνέχεια να αξιολογηθεί ξανά η περίπτωσή του εν'όψει της τελευταίας χρονιάς του συμβολαίου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.