Η ανάλυση ΟΛΩΝ των φάσεων του αγώνα

Το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ παίρνει θέση και αναλύει ΟΛΕΣ τις αμφισβητούμενες από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην Λάρισα. Σωστά τα 3 πέναλτι, έπρεπε να επαναληφθεί το χαμένο του Χατζηγιοβάνη, σωστά ακυρώθηκε το γκολ της ΑΕΛ.


Στο 14' ο Παναθηναϊκός ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα του Μόρα πάνω στον Νάγκι, με τον διαιτητή να μην δίνει τίποτα, ενώ η φάση ελέγχθηκε και από το VAR. Η φάση είναι όντως δύσκολη, αφού υπάρξει ξεκάθαρα επαφή, η οποία όμως δεν είναι ξεκάθαρο αν ανατρέπει τον Ούγγρο.
Ο Παναθηναϊκός κερδίζει το πρώτο του πέναλτι στο 22', σε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ ανατροπή του Ζαχίντ από τον Μόρα. Δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση, η φωτογραφία δείχνει ξεκάθαρα πως ο αμυντικός της Λάρισας ανατρέπει από πίσω τον Νορβηγό.Δεύτερο πέναλτι στο 27', με τον Καρανίκα να πατάει με τις τάπες τον Νάγκι. Ο διαιτητής σωστά υποδεικνύει την παράβαση, αφού μιλάμε για φάση-ορισμό του πέναλτι.


Το τριφύλλι όμως αδικείται, αφού, όπως αποκάλυψε πρώτο το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, η χαμένη εκτέλεση του Χατζηγιοβάνη έπρεπε να επαναληφθεί, αφού ο Κρίστινσον δεν πατάει με κανένα από τα δύο του πόδια την γραμμή!
 

Όσον αφορά το ακυρωμένο γκολ της Λάρισας, πρόκειται ίσως για την πιο ξεκάθαρη φάση του αγώνα. Ο επιθετικός της ΑΕΛ είναι εμφανώς οφσάιντ και εμποδίζει τον Σένκεφελντ στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, συμμετέχοντας έτσι στην φάση. Ως αποτέλεσμα, ολόσωστα ο διαιτητής ακύρωσε το τέρμα των γηπεδούχων.


Για το τρίτο πέναλτι δεν χρειάζεται καν να γίνει κουβέντα, αφού ο Ανουάρ «τσιμπάει» την μπάλα και ο Κρίστινσον τον ανατρέπει καθαρά με το πόδι.


Συνοψίζοντας, είναι ξεκάθαρο πως και τα τρία πέναλτι που καταλογίστηκαν υπέρ του Παναθηναϊκού είναι πεντακάθαρα, ενώ και το γκολ της ΑΕΛ ακυρώθηκε σωστά. Από εκεί και πέρα, υπάρχει ακόμα μια αμφισβητούμενη φάση, όπου ο διαιτητής αποφάσισε να μην δώσει πέναλτι για το τριφύλλι, ενώ αυτό που έχασε ο Χατζηγιοβάνης θα έπρεπε να επαναληφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.