Επιστροφή στην κανονικότητα!

Η μεγαλύτερη «κηλίδα» στην ιστορία του Παναθηναϊκού φαίνεται πως... σβήνει, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος τίθεται και πάλι απέναντι στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε το «Total Football» του OPEN!


Στην χτεσινή συνάντηση των «Big-4» του ελληνικού ποδοσφαίρου, η στάση του Γιάννη Αλαφούζου απέδειξε πως ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού τίθεται και πάλι απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Τα τελευταία χρόνια, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ακολουθούσε στάση... σύμπλευσης με αυτή του Ολυμπιακού, γεγονός το οποίο αποτέλεσε και πρωτοφανή ντροπή στην ιστορία του συλλόγου και το οποίο δεν έγινε ποτέ αποδεκτό από τον κόσμο της ομάδας.

Αυτά όμως φαίνεται πως αποτελούν παρελθόν, όπως φάνηκε από τα λόγια του Αλαφούζου στην χτεσινή συνάντηση. Συγκεκριμένα, ο «MrΣΚΑΪ» τόνισε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι οι διαιτησίες εδώ και 30 χρόνια, ενώ παραδέχτηκε πως τα τελευταία 2 χρόνια η κατάσταση είναι σαφώς βελτιωμένη, ερχόμενος σε πλήρη διάσταση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

"Από το 1993, το μεγαλύτερο πρόβλημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι οι διαιτησίες. Και φέτος έχουμε αδικηθεί, έχουμε παράπονα σε κάποιους αγώνες αλλά πρέπει να παραδεχθούμε ότι τη φετινή χρονιά παρατηρείται μια σημαντική βελτίωση. Το VAR έχει βοηθήσει, οι ξένοι διαιτητές έχουν βοηθήσει, η εποπτεία της UEFA έχει συμβάλει και εν τέλει θεωρώ ότι φέτος είναι από τις καλύτερες χρονιές διαιτητικά." ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του, ενώ σε άλλο σημείο εξήρε την προσπάθεια της ΕΠΟ, την οποία προσπαθεί να διαλύσει ο Ολυμπιακός.

Δείτε το βίντεο με την σχετική αποκάλυψη που έγινε στο «Total Football» του OPEN:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.