«Πράσινα» εγκαίνια στην Λεωφόρο

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν σε γιορτινή και... καταπράσινη ατμόσφαιρα τα εγκαίνια της νέας μπουτίκ του Παναθηναϊκού, παρουσία παικτών της ομάδας μπάσκετ και του Ερασιτέχνη. Το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ήταν εκεί.


Αρκετά πριν από τις 16:00, ο κόσμος του Παναθηναϊκού είχε κάνει αισθητή την παρουσία του έξω από την νέα μπουτίκ του συλλόγου, στην Θύρα 10 της Λεωφόρου. Οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ ήρθαν την προγραμματισμένη ώρα, μπαίνοντας μέσα στην μπουτίκ, όπου στην συνέχεια μοίρασαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο. Σύσσωμη η αντρική ομάδα μπάσκετ, καθώς και η γυναικεία ομάδα έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, μαζί με τους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Μάνο Παπαδόπουλο.Αριστερά από την είσοδο υπήρχε ένα τραπέζι όπου οι «πράσινοι» μπασκετμπολίστες μοίραζαν τα αυτόγραφα, ενώ η μπουτίκ ήταν γεμάτη από όμορφα καταπράσινα προϊόντα, με τους... Καλάθη, Φριντέτ και Παπαπέτρου να δεσπόζουν.
Τις εντυπώσεις «έκλεψε» και ένας τοίχος, στον οποίο υπέγραψαν άπαντες οι παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς και το ευρωπαϊκό τρόπαιο του 2011.
Εντυπωσιακή ήταν και η επίδειξη που πραγματοποιήθηκε έξω από την μπουτίκ από το τμήμα ξιφασκίας του Παναθηναϊκού.


Απολαύστε φωτογραφίες από την όμορφη εκδήλωση:
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.