«Άρουμε από την ΓΓΑ την αναγνώρισή μας στους συνδέσμους!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε στις ανακοινώσεις της Θύρας 13, κάνοντας λόγο για διάσπασή της και τονίζοντας πως ο Ερασιτέχνης κι η ΚΑΕ άρουν την αναγνώρισή τους στους συνδέσμους!


"Διάβασα με ενδιαφέρον τις διαφορετικές ανακοινώσεις της διασπασμένης σε κομμάτια Θύρας 13. Από μόνο του αυτό το γεγονός, ότι δηλαδή αναγκάζομαι να απαντήσω όχι σε μια Θύρα 13, αλλά σε πολλές, αποτελεί από μόνο του το μεγάλο πρόβλημα και που στην ουσία είναι και ο λόγος που έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει.

Αυτές οι ανακοινώσεις όμως αναδεικνύουν κι ένα ακόμα σημαντικό πρόβλημα: Λέτε ότι δεν είστε εσείς ο εχθρός του Παναθηναϊκού, αλλά η Euroleague και ο Ολυμπιακός.


Η σιωπή σας όμως ήταν και είναι ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ, όταν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν σε ανοιχτό πόλεμο με την Euroleague.


ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ήταν επίσης η σιωπή σας όταν ο πόλεμος με τον Ολυμπιακό μαινόταν με ένταση. Μιλήσατε βέβαια για να με κριτικάρετε όταν τα έβαλα με τον οργανωμένο της Θύρας 7 που με έφτυσε στο ΣΕΦ. Εκεί ήσασταν όντως ασπίδα, δικιά του όμως.


ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ήταν η σιωπή σας όταν μέσα στο ΟΑΚΑ πυροβολήσατε ο ένας τον άλλον.


ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ήταν η σιωπή σας όταν κάποιοι ανέβαζαν στο πέταλο της 13 πανό για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, «Παύλο η σιωπή είναι χρυσός».


ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ είναι η σιωπή σας στο γεγονός πως έχετε επιτρέψει σε ομάδα προστασίας νυχτερινών μαγαζιών να σας διαλύσει σε δέκα κομμάτια.


ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ήταν η σιωπή σας όταν στην θύρα σας στο ΟΑΚΑ, δικό σας κομμάτι έστηνε παγκάρι με 5 ευρώ για να βάζει κόσμο στους αγώνες χωρίς να πληρώσει εισιτήριο.


ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ήταν η σιωπή σας όταν ένα άλλο δικό σας κομμάτι διοικούσε τον Ερασιτέχνη και παρά λίγο να τον φτάσει μια ανάσα από την πλήρη εξαφάνιση.


Μπορώ να συνεχίσω με άπειρα παραδείγματα της ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗΣ σας σιωπής που αποδεικνύουν ποιος αντιμετωπίζει ποιον σαν εχθρό.


Εγώ έχω αποδείξει με ΠΡΑΞΕΙΣ αν αγαπάω το αγνό οπαδικό κίνημα ή όχι. Ποτέ δεν έχουμε παραβιάσει καμία συμφωνία μας. Εσείς;


Εσείς καλό θα ήταν να καταλάβετε ότι ο Παναθηναϊκός ιδρύθηκε το 1909. Υπήρχε πριν από το 1966 και θα υπάρχει είτε καταργηθούν οι οργανωμένοι είτε όχι. Κανείς δεν είναι πάνω από τον σύλλογο. Κανείς!


Στην τελευταία ανακοίνωση των Νοτίων Προαστίων γράφεται κάτι σωστό: Να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι και να λύσουμε τα προβλήματά μας. Λύστε λοιπόν πρώτα τα εσωτερικά σας προβλήματα, που έχουν μετατρέψει την 13 σε χίλια κομμάτια και έχετε αφήσει ομάδες της νύχτας να την λυμαίνονται και όταν το κάνετε ελάτε να συζητήσουμε σαν μια ενιαία Θύρα 13, που όταν θα λέει κάτι θα το τηρεί.


Μέχρι τότε σας ενημερώνω πως άρουμε από την ΓΓΑ σαν ΠΑΟ και ΚΑΕ την αναγνώρισή μας στους συνδέσμους. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε και να αναγνωρίζουμε την περιθωριοποίηση στην οποία οδηγούν κάποιοι το οπαδικό παναθηναϊκό κίνημα. Χρειάζεστε αυτοκάθαρση, αυτορρύθμιση και επανέναρξη από την αρχή. Και αυτά μπορείτε να τα κάνετε αποκλειστικά εσείς. Όσο δεν το κάνετε όμως, μόνο τον Παναθηναϊκό ζημιώνετε και την βάση σας, που δεν ξέρει τι ποιούν οι κεφαλές σας." έγραψε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης του Ερασιτέχνη και της ΚΑΕ στον λογαριασμό του στο instagram.Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dimitris giannakopoulos (@dpg7000) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.