ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρχεται με δύο μεταγραφές ο Πιτίνο, εδώ και καιρό οι επαφές!

Ο Ρικ Πιτίνο επιστρέφει στον πάγκο του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, η άφιξή του θα συνδυαστεί -εκτός απροόπτου- με δύο μεταγραφές για την ομάδα! Πότε ξεκίνησαν οι επαφές των δύο πλευρών...


Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε την μεγάλη κίνηση και φέρνει στο τριφύλλι τον Αμερικανό hall of famer, ο οποίος πρόλαβε να αγαπηθεί όσο ελάχιστοι από τον κόσμο του Παναθηναϊκού την περσινή σεζόν. Η επιστροφή του ωστόσο δεν θα είναι η μόνη αλλαγή στην ομάδα, αφού όλα δείχνουν πως θα συνδυαστεί με δύο μεταγραφές που θα βελτιώσουν και την ποιότητα του ρόστερ, εκτός αν υπάρξει κάποια... εντυπωσιακή βελτίωση στην απόδοση συγκεκριμένων παικτών.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για τα ονόματα των παικτών, όμως πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως η μια μεταγραφή θα αφορά παίκτη στις θέσεις των ψηλών, πιθανότατα σέντερ, ενώ η άλλη πιθανότατα γκαρντ.

Οι επαφές μάλιστα ανάμεσα σε «DPG» και Πιτίνο είχαν ξεκινήσει από το φθινόπωρο, όταν ο έμπειρος προπονητής ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του τριφυλλιού πως δεν είναι απαραίτητη η παρουσία του στην Αμερική. Έτσι, ξεκίνησαν οι συζητήσεις, στις οποίες από την πρώτη στιγμή υπάρχει το ζήτημα των δύο μεταγραφών.

1 σχόλιο:

Από το Blogger.