Ενισχύει το PAO Alive ο Πελεκούδας!

Τεράστια κίνηση από τον Παναγιώτη Πελεκούδα, που δίνει το 10% του συμβολαίου του στο PAO Alive και γίνεται ο πρώτος αθλητής του συλλόγου που ενισχύει την προσπάθεια για την σωτηρία και την εκτόξευση του Παναθηναϊκού!


Ο 29χρονος αθλητής πήρε την απόφαση να δωρίσει το 10% του συμβολαίου του στην προσπάθεια του PAO Alive και είναι ο πρώτος «πράσινος» παίκτης που κάνει κάτι τέτοιο, γράφοντας το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του συλλόγου. Ειδικά λαμβάνοντας ως δεδομένο πως δεν έχει κάποιο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, σαν αυτά του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «ΣΠΟΡ FM 94.6» επί του θέματος:

"Δεν είναι οπαδικό ή ομαδικό το κίνητρο η δημιουργία ενός γηπέδου. Ένα γήπεδο προσφέρει πολλά σε μια κοινωνία. Ένα τέτοιο έργο είναι κάτι πολύ σημαντικό και εμείς αυτό στηρίζουμε 

Όταν ένα σύλλογος θέλει ένα γήπεδο πρέπει να το στηρίξουμε όλοι. Γίνεται μια τρομερή κίνηση που πρέπει όλοι να στηρίξουμε ανεξάρτητα από τις προτιμήσεις. Ας το δούμε ότι ένα γήπεδο θα γίνει στην Αθήνα. 
 
Καλό θα ήταν να το κάνουν και άλλοι. Τα ποσά που παίρνουμε εμείς οι αθλητές, ακόμη και εγώ που θεωρούμαι χαμηλόμισθος συγκριτικά με ποδοσφαιριστές ή μπασκετμπολίστες παίρνω περισσότερα από τον μέσο Έλληνα. Εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε . Δεν θα μου λείψουν τα χρήματα αυτά. 
 
Δεν βλέπω οπαδικά την κίνηση αυτή. Η πρώτη επαφή που έκαναν ήταν ότι δεν θέλω να κριθώ ως φίλαθλος της ομάδας. Αν τα Χριστούγεννα δεν είμαι καλός ας με διώξουν. Αν με ευχαριστεί η ομάδα θα μείνω, αν όχι θα φύγω. Δεν αναζητώ εύνοια. Το πρώτο πράγμα που ζήτησα είναι να μην έχω εύνοια."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.