«Δεν περισσεύει κανείς, ήρθε η ώρα να γίνουμε πάλι αυτοί που πρέπει!»

Η Θύρα 13 εξέδωσε ανακοίνωση με έντονη αυτοκριτική, τονίζοντας πως ο σύλλογος αλλά και η ίδια πρέπει να γίνουν ξανά αυτοί που πρέπει! Κάλεσμα για στήριξη και συσπείρωση.


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Ξεκινώντας μία νέα χρονιά στο πλευρό του Παναθηναικού μας, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και για εμάς. Κάπου στην πορεία όλων αυτών των χρόνων χάσαμε τον δρόμο μας και ξεχάσαμε ποιοί είμαστε και ποιός είναι ο ρόλος μας. Επαναπαυτήκαμε, κουραστήκαμε, τα τελευταία χρόνια σίγουρα δεν κάναμε όσα πρέπει για τον Σύλλογο που υπηρετούμε αλλά και για την ίδια την Θύρα 13 της οποίας είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι. Κάπως έτσι φτάσαμε στο σημερινό αδιέξοδο από το οποίο θέλουμε και πρέπει να βγούμε και να επανέρθουμε στον πραγματικό μας δρόμο. Πιστοί στις αρχές μας, στα πιστεύω μας και στην ιδεολογία μας σκοπός μας είναι να ξαναγίνουμε αυτό που πρέπει πάντα με γνώμονα το καλό του Παναθηναικού Α.Ο. και του κόσμου του. Έναν Παναθηναικό που τον θέλουμε δυνατό και πραγματικά αδιαίρετο με δικό του γήπεδο και με έναν κόσμο δυνατό και περήφανο που να τον ακολουθεί παντού.

Από την νέα χρονιά, λοιπόν, από άλλη θύρα πια, θα συνεχίσουμε από το σημείο το οποίο βγήκαμε εκτός πορείας. Με μόνο σκοπό να ξαναγίνει ο σύλλογος και όλη η Θύρα 13 πάλι αυτό που πρέπει. Με φωνή και πάθος να ξανακερδίσουμε αυτά που χάσαμε και που πάντα έπρεπε να έχουμε και να υποστηρίζουμε. Με κανόνες και όρους που πάντα θα έπρεπε να έχουμε, ήρθε ο καιρός να ξαναχτίσουμε ότι αφήσαμε να γκρεμιστεί τα τελευταία χρόνια. Δεν περισσεύει κανείς, ήρθε η ώρα να γίνουμε πάλι αυτοί που πρέπει. Αυτή την φορά δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ούτε τα χρόνια που έχει ο καθένας μας στην πλάτη, ούτε δουλειές, ούτε υποχρεώσεις υπαρκτές και ανύπαρκτες. Ήρθε η ώρα για πράξεις και όχι για άλλα λόγια. Ραντεβού στην κερκίδα…

Υ.Γ. Όλοι μέλη στον Ερασιτέχνη, όλοι μέλη στους συνδέσμους. Ο Σύλλογος και η θύρα 13 μας χρειάζεται όλους.

ΑΘΗΝΑ ΘΥΡΑ 13
ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΘΥΡΑ 13
ΠΑΤΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 13
WEST BLOCK ΘΥΡΑ 13"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.