Γιαννακόπουλος: "Σημαίνω συναγερμό, το τελευταίο καμπανάκι πριν την ολική καταστροφή!"

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας του, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να ανακοινώνει το πλάνο για Βοτανικό και ΠΑΕ και να τονίζει πως αν δεν βρεθεί ανταπόκριση ούτε σε αυτή την προσπάθειά του, θα απεμπλακεί και από την ΚΑΕ!


Στην πολυαναμενόμενη Συνέντευξη Τύπου του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε τον απολογισμό της χρονιάς για το τμήμα μπάσκετ και τον Ερασιτέχνη, ενώ στην συνέχεια μίλησε για την υπόθεση του Βοτανικού και παρουσίασε το πλάνο του για αυτόνομο και αυτοχρηματοδοτούμενο Παναθηναϊκό, στο πρότυπο της Μπαρτσελόνα.

Έθεσε όλες τις προϋποθέσεις για να παραμείνει ο ηγέτης αυτής της προσπάθειας, που θα οδηγήσει το τριφύλλι σε λαμπρό μέλλον σε όλα τα επίπεδα, ενώ τόνισε πως αν δεν δει ούτε τώρα ανταπόκριση, την 1η Ιουλίου του 2020 θα παραδώσει το μάνατζμεντ της ΚΑΕ. 

Παράλληλα, αποκάλυψε την πρόταση που θα γίνει στον Γιάννη Αλαφούζο για την ΠΑΕ, με προϋπόθεση πάντα να θωρακιστεί νομικά το έργο του γηπέδου και να μαζευτεί το απαραίτητο ποσό από τον ίδιο, τους επιφανείς Παναθηναϊκούς και τον απλό κόσμο της ομάδας.

Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.