Συμφωνία Ερασιτέχνη με ΠΑΕ-ΚΑΕ για ενίσχυση μέσω διαρκείας!

Σε μια πάρα πολύ σημαντική κίνηση προέβη ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, που ήρθε σε συμφωνία με ΠΑΕ και ΚΑΕ για υποχρεωτική συνδρομή στην «μάνα του λόχου» με αγορά εισιτηρίων διαρκείας!


Όπως ανέφερε η «LiveSport», με κάθε αγορά εισιτηρίου διαρκείας σε ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, θα υπάρχει υποχρεωτική ενίσχυση του Ερασιτέχνη, ύψους 50€. Ο Ερασιτέχνης έχει συμφωνήσει προφορικά με ΠΑΕ και ΚΑΕ και αναμένονται και οι υπογραφές για να επισημοποιηθεί η υποχρεωτική αυτή συνδρομή.

Αναλυτικά η δήλωση του αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη, Στέφανου Αυγουλέα: "Έχουμε συμφωνήσει με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ για συνεργασία σ' αυτόν τον τομέα. Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας για μπάσκετ και ποδόσφαιρο θα προϋποθέτει την εγγραφή του φιλάθλου ως μέλος στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Για την αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων έχουμε σκεφτεί μία ελάχιστη συνδρομή, θα το ανακοινώσουμε εντός του Ιουνίου. Ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, αυτό πρέπει να το διευκρινίσουμε, αλλά είναι αληθές ότι έχουμε συμφωνήσει προφορικά με την ΠΑΕ και την ΚΑΕ."

Να αναφέρουμε πως όσοι αγοράσουν κάρτα διαρκείας τόσο σε ποδόσφαιρο όσο και σε μπάσκετ, θα πληρώσουν μια -και όχι δύο- συνδρομές στον Ερασιτέχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.