Ολυμπιακός για Α2 και ικανοποίηση Γιαννακόπουλου!

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος κληρώθηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, με τους «ερυθρόλευκους» να... ετοιμάζονται για την Α2 και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να εκφράζει την ικανοποίησή του που έρχεται η τάξη.Ο ισχυρός άντρας της «πράσινης» ΚΑΕ έδωσε το «παρών» στην κλήρωση των διαιτητών, ενώ μίλησε με πολύ σκληρά λόγια την στάση της ΚΕΔ εδώ και 9 αγωνιστικές. "Παρακολουθούμε για 9 συνεχόμενες αγωνιστικές την ΚΕΔ να πράττει σε ανομία. Να υφίσταται και να υποκύπτει στον εκβιασμό των ανθρώπων του Ολυμπιακού αν οριστούν τρεις συγκεκριμένοι διαιτητές. Δεν μας έχει εξηγήσει κανένας με ποια κριτήρια δύο διεθνείς διαιτητές και ένας ακόμη δεν ορίζονται στα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Αποδεικνύει αυτό που λένε πως κράτος είναι ο Ολυμπιακός, αλλά ζούμε σε ένα κράτος μπουρδέλο. Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να αποδεχτεί κάτι τέτοιο, πάντα πηγαίνει με τους νόμους και θα’ θελα να δω για ποιο λόγο δεν ορίζονται οι διαιτητές. Αυτό είναι ο θάνατος του μπάσκετ. Θα βγει η κάθε ομάδα να πει ότι δεν θέλει τον έναν ή τον άλλο διαιτητή και θα καταλήξουμε να μην έχουμε Έλληνες διαιτητές, που παγκοσμίως είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Ο Παναθηναϊκός δεν θα υποκύψει σε αυτά τα παιχνίδια. Περιμένω έστω και την ύστατη στιγμή η ΚΕΔ να μην υποκύψει, αλλά αυτό δεν αλλάζει ότι περιμένουμε απαντήσεις. Ο Παναθηναϊκός δεν θα παραμείνει θεατής σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα χρειαστεί να φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις μετά την κλήρωση." είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, σήμερα ο Αναστόπουλος βρέθηκε στην κληρωτίδα και μάλιστα θα είναι από αυτούς που θα διευθύνουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα, με τον Γιαννακόπουλο να εκφράζει την ικανοποίησή του μετά την κλήρωση.

"Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Τα περισσότερα ειπώθηκαν πριν. Επί σειρά εβδομάδων για κάποιους λόγους οι διαιτητές, οι οποίοι είναι ανεπιθύμητοι από τον Ολυμπιακό, δεν έμπαιναν στην κλήρωση. Ευτυχώς σήμερα μπήκαν. Φαίνεται ότι επανέρχεται η τάξη. Ελπίζω να μπορέσουμε να προχωρήσουμε για το καλό του μπάσκετ. Σας ευχαριστώ, καλή συνέχεια." ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του στην κάμερα του ΑΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.