Πενθούν οι πάντες για τον Θανάση!

Το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ συγκεντρώνει όλες τις ανακοινώσεις και τα μηνύματα συλλόγων, αθλητών, ομοσπονδιών και παραγόντων, για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου!


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και σύσσωμη η Παναθηναϊκή οικογένεια εκφράζουν την ανείπωτη θλίψη τους για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην παναθηναϊκή ιδέα, έφυγε από κοντά μας την Τρίτη 19/3 σε ηλικία 88 ετών. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1931 και από το 1992 μέχρι και σήμερα υπήρξε πιστός στρατιώτης δίνοντας πάντα το παρόν στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και στο τμήμα βόλεϊ, προσφέροντας τα μέγιστα στον σύλλογο και συνολικά στον ελληνικό αθλητισμό.

Το σπουδαίο του έργο και η ανιδιοτελής αγάπη του για τον Παναθηναϊκό θα τον κρατήσουν για πάντα ζωντανό στο μυαλό και την καρδιά μας. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Θανάση Γιαννακόπουλε."

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο σπουδαίος παράγοντας, που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στα παναθηναϊκά ιδεώδη, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, αφήνοντας πίσω του τεράστιο έργο.

Διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και  ήταν πάντα στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού , έχοντας τεράστια συνεισφορά στον Σύλλογο αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό.

Το πάθος του και η αγάπη του για το «τριφύλλι» του έχουν χαρίσει ήδη μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της «πράσινης» ιστορίας. Καλό ταξίδι τεράστιε Θανάση Γιαννακόπουλε…"

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η οικογένεια του Παναθηναϊκού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θρηνεί το χαμό ακόμη ενός επίλεκτου μέλους του, του Θανάση Γιαννακόπουλου. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια ενός σπουδαίου Παναθηναϊκού που αφιέρωσε τη ζωή του στην προώθηση των ιδεών του συλλόγου μας.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πρόσφερε -επί δεκαετίες- τα μέγιστα στο Τριφύλλι από όλες τις θέσεις. Από τον ΑΟ, του οποίου υπήρξε πρόεδρος επί σειρά ετών, την ΚΑΕ και την ΠΑΕ, ο Θανάσης έδινε πάντοτε το «παρών» στην πρώτη γραμμή της μάχης. Πάντα με στόχο να κρατάει στον υψηλότερο ιστό τη σημαία του Παναθηναϊκού.

Όπως και ο Παύλος, έτσι και ο Θανάσης, δεν πρόκειται να ξεχαστεί από τη μνήμη κανενός φίλου του Παναθηναϊκού αλλά και του ελληνικού αθλητισμού.

Καλό ταξίδι στον πιο γνήσιο και πιστό στρατιώτη του Παναθηναϊκού."

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας:

"Η Παναθηναϊκή Συμμαχία με μεγάλη συντριβή αποχαιρετά τον δικό μας άνθρωπο, τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι η ψυχή του Παναθηναϊκού, την οποία ενσάρκωνε ο Θανάσης, δεν βρίσκεται πια ανάμεσά μας. Τα θερμά συλλυπητήριά μας σε όλη την οικογένειά του. Ελπίζουμε κάθε νεώτερος παράγοντας του Παναθηναϊκού να έχει ως οδηγό του το πνεύμα του Παύλου και του Θανάση."

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13:

"Ήσουν πάντα παρών για τον Παναθηναϊκό Α.Ο., ήσουν πάντα ο ένας από μας:

Είτε στο μπάσκετ που μαζί με τα αείμνηστα αδέρφια σου Παύλο και Κώστα, έκανες το σύλλογο παντοδύναμο και αναγνωρίσιμο σε όλη την υφήλιο.

Είτε στον ερασιτέχνη που λάτρευες και που μεγαλούργησε επι των ημερών σου.

Είτε στο ποδόσφαιρο που δεν έχανες παιχνίδι.

Μα πάνω απ όλα αντιπροσώπευες τα ιδανικά του συλλόγου.

Απλός προσιτός μα πάνω απ όλα τυφώνας πραγματικός, όταν έβλεπες ότι πάνε να αδικήσουν τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του.

Ποιος να ξεχάσει την εισβολή σου στον ΕΣΑΚΕ όταν δεν πήραμε εισιτήρια για το σεφ.

Ποιος ξεχνάει ότι το πρώτο πράγμα που έκανες όταν έπιανες στα χέρια σου τρόπαιο ήταν να έρθεις στον κόσμο.

Τα αμέτρητα τρόπαια που προσέφερες στον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Θα μπορούσαμε να γράφουμε τέτοια περιστατικά για μέρες όπως για το ήθος που σε χαρακτήριζε και αναγνωριζόταν απ όλους μέχρι κ από τους αντιπάλους.

Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε ως ελάχιστο φόρο τιμής είναι να κάνουμε την επιθυμία σου πραγματικότητα…

Μια πράσινη λαοθάλασσα να πλημμυρίσει την Αθήνα να σε συνοδεύσει και να σε σκεπάσει με τη σημαία με το ένδοξο τριφύλλι.

Καλούμε αύριο όλο τον οργανωμένο και απλό κόσμο του Παναθηναϊκού να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να τιμήσει όπως ξέρει τον Θανασαρα μας στο παιχνίδι με τη Μπασκόνια.

Δε θα αναρτηθεί κανένα πανό εις ένδειξη πένθους

Τα τελευταία σου λόγια θα ηχούν σαν καμπάνες και θα μας κόβουν την καρδιά στα 2.

«Φίλοι μου αγαπημένοι σας ευχαριστώ για την παρουσία σας και επίσης γιατι ακολουθείτε την Παναθηναϊκή ιδέα.

Σας παρακαλώ θέλω να με ακούσετε με λίγη ησυχία.

Έχω μια παραίνεση και μια παράκληση.

ΌΤΑΝ ΠΕΘΆΝΩ ΝΑ ΜΕ ΘΑΨΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ»

Αντίο δικέ μας άνθρωπε.

Αντίο τυφώνα Θανάση Γιαννακόπουλε.

Τα θερμά μας Συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Υγ: Θα υπάρξει τοποθέτηση εντός των επόμενων ημερών για τα γεγονότα του ντέρμπι."

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια αποχαιρετά έναν κορυφαίο παράγοντα του ελληνικού αθλητισμού, έναν σεβάσμιο αντίπαλο, έναν μεγάλο ηγέτη του Παναθηναϊκού και γνήσιο μαχητή για τα συμφέροντα της ομάδας που αγάπησε και πρόσφερε σε όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του."

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

"Ο Μάκης Αγγελόπουλος και η ΑΕΚ BC συμμετέχουν στο βαρύ πένθος της οικογένειας του Παναθηναϊκού για το χαμό του μαχητή Θανάση Γιαννακόπουλου.

Η απώλεια μεγάλη για τον αθλητισμό και την κοινωνία.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του εκλιπόντος."

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου. Το πάθος του και η αγνή αγάπη του για την ομάδα του, η ευγένεια και η προσφορά του, θα λείψουν όχι μόνο από τον ελληνικό αθλητισμό αλλά και από την κοινωνία. Καλό Παράδεισο..."

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το στίγμα του για το πάθος και τον ξεχωριστό τρόπο με τον οποίο έδειχνε την αγάπη του για την ομάδα του, αλλά και γιατί μαζί με τον αδερφό του Παύλο, αποτέλεσαν για δεκαετίες πολύ σημαντικούς παράγοντες στο χώρο του αθλητισμού, αλλά και για τον επιχειρηματικό κόσμο.

Καλό ταξίδι…"

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ:

"Ο ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για το χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και στην οικογένειά του τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ"

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ:

"Ο Πρόεδρος Αντώνης Τσαλόπουλος και τα στελέχη της διοίκησης του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ εκφράζουν τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. 

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, μαζί με τον αδερφό του Παύλο, αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα της χώρας μας, τόσο στον επιχειρηματικό κόσμο, όσο και στον αθλητισμό, κυρίως στο άθλημα του μπάσκετ."

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"H ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου."

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου για την απώλεια του."

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια  για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.  

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει."

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

"Η ΠΑΕ Άρης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. 

Ο εκλιπών υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της ελληνικής κοινωνίας, με ανεξίτηλη προσφορά στον αθλητισμό, αλλά και στον επιχειρηματικό βίο της χώρας μας. 

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει..."

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

"Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. O Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο αδερφός του Παύλος, είχαν τεράστια προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό και κυρίως στο άθλημα του μπάσκετ, καταφέρνοντας να κερδίσουν και το σεβασμό των αντιπάλων. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει..."

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Άρη:

"Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου για τον χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…"

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι:

"H KAE Περιστέρι Βίκος Cola θέλει να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναθηναϊκού για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ενός μεγάλου παράγοντα, ενός αγνού ανθρώπου, ο οποίος συνέβαλλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη του μπάσκετ και του ερασιτεχνικού αθλητισμού. 

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους όσοι ασχολούμαστε με αυτό που ονομάζεται αθλητισμός.

Καλό ταξίδι…"

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής:

"Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΣ 2017 και όλο το τμήμα Μπάσκετ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου για την αδόκητη απώλειά του. Ο Ελληνικός αθλητισμός και ο σύλλογος που υπηρέτησε τόσο πιστά, ο Παναθηναϊκός, έχασαν έναν μεγάλο παράγοντα που όμως αφήνει πίσω του σπουδαία παρακαταθήκη σε ήθος, προσφορά και αξίες..."

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας:

"Η ΚΑΕ Προμηθέας Πατρών εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Αθανασίου Γιαννακόπουλου, αλλά και την οικογένεια του Παναθηναϊκού (την οποία υπηρέτησε ως παράγοντας με ειλικρινή αφοσίωση και βαθιά αγάπη) για την βαριά απώλειά τους.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα, που θα τον σκεπάσει."

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ρέθυμνο:

"Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την τεράστια απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Το ελληνικό μπάσκετ θρηνεί και ταυτόχρονα γίνεται φτωχότερο στο άκουσμα του θανάτου του εμβληματικού ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Ο αυθορμητισμός του και ο καλοσυνάτος χαρακτήρας του τον έκανε αγαπητό σε όλους μας, ενώ η προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό θα μείνουν για πάντα ανεξίτηλα στην ιστορία.

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στον ελληνικό αθλητισμό και εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του."

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

"Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ εκφράζει στην οικογένεια και τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, τα θερμά της συλλυπητήρια για τον αδόκητο χαμό του."

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. και ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος έφυγε σήμερα από την ζωή.

Ένας άνθρωπος παθιασμένος με τον αθλητισμό, αγαπητός και στους φίλους αντιπάλων ομάδων, αφού τον χαρακτήριζαν ο αυθορμητισμός και η καλοσύνη. Ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της οικογενειακής ενασχόλησης με τα αθλητικά δρώμενα σε εποχές δύσκολες για τα σπορ στην Ελλάδα και ειδικά στο μπάσκετ είχαν ουσιαστική συνδρομή στην ανάπτυξή του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει."

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο εκλιπών ήταν ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και από τους βασικούς συντελεστές των επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ τις τελευταίες δεκαετίες. Μαζί με τους αείμνηστους αδελφούς του Παύλο και Κώστα δημιούργησαν τον Παναθηναϊκό που κατέκτησε τους έξι ευρωπαϊκούς τίτλους.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, επίσης, ήταν μέλος του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ. 

Θα τον θυμόμαστε πάντα ως τον δικό μας άνθρωπο όπως χαρακτηριστικά ο ίδιος έλεγε. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ξεχώριζε για τον βαθιά ανθρώπινο χαρακτήρα του. Ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει τους συνανθρώπους του και είχε μόνο φίλους στον χώρο του μπάσκετ.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του εκλιπόντος και την συμπαράσταση τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ θα παραστεί στην κηδεία του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει."

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague:

"Εκφράζουμε τη λύπη μας καθώς το άθλημα έχασε σήμερα έναν άνθρωπο που ήταν απαραίτητος στην δημιουργία μιας από τις πιο επιτυχημένες ιστορίες στο σύγχρονο μπάσκετ, τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Για πολλές γενιές φιλάθλων του μπάσκετ, είναι αδύνατο να διαχωρίσουν την επιτυχία του Παναθηναϊκού από την αφοσίωση και την αγάπη που έδειξε η οικογένεια Γιαννακόπουλου στον σύλλογο. Ο Θανάσης ήταν εκεί, πάντοτε δίπλα με τον αδερφό του, Παύλο, ώστε να εξασφαλίσουν πως στο παρκέ θα έρχονταν επιτυχίες και κάπως έτσι έθεσαν νέα δεδομένα για να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κλαμπ. Θα λείψει πολύ στο μπάσκετ...

Ο θάνατός του έρχεται εννέα μήνες μετά από εκείνον του αδερφού του, του έτερου πατριάρχη του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της πιο επιτυχημένης πορείας που κατέγραψε ομάδα στο σύγχρονο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μαζί, τα αδέρφια Γιαννακόπουλοι οδήγησαν τον Παναθηναϊκό στα υψηλότερα επίπεδα της Euroleague, όπου παραμένει σήμερα υπό την ηγεσία του γιου του Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρη."

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ:

"Η οικογένεια του ελληνικού αθλητισμού, του Παναθηναϊκού έγινε από σήμερα πιο «φτωχή» με την «απώλεια» του Θανάση Γιαννακόπουλου.

«Σήμερα Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 κατέληξε στο ΥΓΕΙΑ ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος μετά από μακρά νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είχε υποστεί βαρύ θρομβωτικό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο από το οποίο, παρά την έγκαιρη και επιτυχή θρομβεκτομή, δεν μπόρεσε να συνέλθει», αναφέρει η ανακοίνωση της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ και του νοσοκομείου «Υγεία».

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος «έφυγε» από τη ζωή 9,5 μήνες μετά τον θάνατο του αδερφού του Παύλου και 11 μήνες μετά τον θάνατο του Κώστα Γιαννακόπουλου.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν Έλληνας βιομήχανος και πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού σε μπάσκετ, βόλεϊ και ερασιτέχνη. Ήταν ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ, της μεγαλύτερης φαρμακοβιομηχανίας στην Ελλάδα. Eίχε διατελέσει για σύμβουλος της ΕΠΟ, ενώ στήριξε οικονομικά και διοικητικά τα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκός, το βόλεϊ και το ΤΑΑ Παναθηναϊκός.

Ο πρόεδρος της Ε.Σ.Α.Π. Παντελής Ταρνατόρος και τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν την θλίψη τους για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου και εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος."

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

"Ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και η οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους για τον θάνατο του πρώην προέδρου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Θανάση Γιαννακόπουλου.

Αφιέρωσε τη ζωή του στον ελληνικό αθλητισμό, έβαλε την προσωπική του σφραγίδα στο χώρο του μπάσκετ και η προσφορά του ήταν πραγματικά αγνή και ανιδιοτελής. 

Η οικογένεια του ελληνικού βόλεϊ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος.  

Έφυγε ο πρόεδρος της πράσινης «αυτοκρατορίας»

Ο εκπλιπών εκτός από ηγετική μορφή στο χώρο του μπάσκετ ήταν πάντα δίπλα στο βόλεϊ. Ως πρόεδρος των ερασιτεχνικών τμημάτων του Παναθηναϊκού (1999-2009) ήταν αυτός που οδήγησε την γυναικεία ομάδα στις μεγάλες και συνεχόμενες επιτυχίες. 

Επί ημερών του ο Παναθηναϊκός δημιούργησε την ομάδα-αυτοκρατορία των επτά συνεχόμενων πρωταθλημάτων, των πέντε Κυπέλλων αλλά και της παρουσίας σε δύο ευρωπαϊκούς τελικούς (2000 Κυπελλούχων-2009 Challenge Cup). Αναμίχθηκε για μια σεζόν και με τα κοινά του ανδρικού τμήματος (σεζόν 2008-2009) με την ομάδα του Λεώνη να αγωνίζεται στον τελικό του CEV cup στο κλειστό του ΟΑΚΑ παρουσία 20 χιλιάδων θεατών."

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της  για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου στην οικογένεια και τους οικείους του.

Με διαχρονική, πολυδιάστατη προσφορά στον Ελληνικό επαγγελματικό και ερασιτεχνικό Αθλητισμό, ο εκλιπών αποτέλεσε μια ξεχωριστή, αυθεντική προσωπικότητα και διακρίθηκε για το ήθος, την ανιδιοτέλεια, τον αυθορμητισμό και το πάθος του για τα σπορ.  

Ιδιαίτερο κεφάλαιο στην αθλητική του διαδρομή υπήρξε η επί δεκαετίες συμμετοχή του στα κοινά του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, καθώς διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και παράλληλα συνεισέφερε πολύπλευρα στην ανάπτυξη τόσο του αθλήματος όσο και της αγαπημένης του ομάδας. 

Η απώλεια του γεμίζει θλίψη το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και τον Ελληνικό Αθλητισμό. Αιωνία του η μνήμη."

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Superleague:

"H Super League εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της και τη συμπαράστασή της στην οικογένεια και τους οικείους του Θανάση Γιαννακόπουλου, η προσφορά του οποίου στον ελληνικό αθλητισμό υπήρξε πολυετής και σημαντική."

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο instagram:

"ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!"

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νικ Καλάθη στο instagram:

"Σε ευχαριστώ για όλα! Αναπαύσου εν ειρήνη."

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Παππά στο instagram:

"Καλό σου ταξίδι τεράστιε μου!"

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Τσαρτσαρή στο instagram:

"Πήγες να βρεις τα αγαπημένα σου αδέρφια, κ. Θανάση μας. Αυθεντικός και δίκαιος, σημάδεψες την ζωή μας, την ιστορία του μπασκετικού Παναθηναϊκού και όλου του ελληνικού αθλητισμού. Καλό παράδεισο..."

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ίαν Βουγιούκα στο instagram:

"Ευχαριστώ για όλα Κύριε Θανάση....Καλό Ταξίδι!"

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τζέιμς Γκιστ στο instagram:

"Οι θρύλοι ζουν για πάντα!"

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Παπαγιάννη στο instagram:

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!"

Αναλυτικά το story του Κέι Σι Ρίβερς στο instagram:

"Η οικογένεια μου και εγώ στέλνουμε τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ο Παναθηναϊκός έχασε μια σπουδαία ψυχή που έδωσε τα πάντα στην ομάδα!"

Ο Μάικ Τζέιμς δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία με τον «τυφώνα».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Μπουρούση στο twitter:

"ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Κ.ΘΑΝΑΣΗ!"

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ρικ Πιτίνο στο twitter:

"Αναπαύσου εν ειρήνη Θανάση Γιαννακόπουλε. Ένας ιδιαίτερα ξεχωριστός άνθρωπος για τον Παναθηναϊκό. Η συμπάθειά μου και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του!"

Αναλυτικά η δήλωση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

"Αν ζεις με έναν άνδρα ο οποίος σε βοήθησε με τα πάντα για 13 χρόνια, είναι δύσκολο να τον χάνεις. Χάσαμε και τα τρία αδέρφια. Είμαι πραγματικά λυπημένος. Τα συλληπητήριά μου σε όλη την οικογένεια, την κόρη του, την σύζυγό του και όλους όσους τον αγαπούν.

Ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος. Με βοήθησε όλα τα χρόνια. Όχι μόνο εμένα, βοήθησε καθέναν που δούλεψε μαζί του. Πάντα θα βρίσκονται στην καρδιά μας. Και όλοι θα θυμούνται τι έκαναν για το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό."

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Γκάλη στο facebook:

"Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου και σε όλη την Παναθηναϊκή Οικογένεια! Τον Θανάση θα τον θυμόμαστε για την μεγάλη του ψυχή και το ασίγαστο πάθος που είχε για τον Παναθηναϊκό. Η πληθωρική του παρουσία θα λείψει από το μπάσκετ που τόσο αγαπούσε!"

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Παπανικολάου στο instagram:

"Αντίο Θανάση.

Υπήρξες υπόδειγμα ανθρώπου με τεράστια κοινωνική προσφορά και δεν ήσουν τυχαία αγαπητός από τους φιλάθλους όλων των ομάδων.

Έμεινες αναλλοίωτος στο πέρασμα των χρόνων και αυθεντικός και γι αυτό σε αγαπήσαμε όλοι αυτοί που σε ζούσαμε καθημερινά να είσαι δίπλα μας σε ότι χρειαζόμασταν.

Οικογένεια όπως το έλεγες συχνά πυκνά.

Καλό σου ταξίδι."

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Ζήση στο twitter:

"Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου. «Φεύγει» έχοντας τον σεβασμό όλων."

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θαντ ΜακΦάντεν στο facebook:

"Θλιβερά νέα... Τον σέβομαι πολύ, υπέροχος άνθρωπος. Αναπαύσου εν ειρήνη!"

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τόμι Σχινά στο facebook:

"Καλό ταξίδι κ. Θανάση. Επειδή είμαι σίγουρος ότι τόσο εσείς, όσο και τα αδέρφια σας βρίσκεστε στον παράδεισο, σας παρακαλώ πιείτε έναν καφέ με τον πατέρα μου. Ήσασταν όλοι φωτεινό παράδειγμα για το πως πρέπει να πορεύεται ένας άνθρωπος στη ζωή του, με αξιοπρέπεια, κατανόηση, αλτρουισμό, κοινωνική προσφορά και προπαντός αγάπη, αγάπη για όλους, πλούσιους και φτωχούς, καλούς και κακούς, φίλους και αντιπάλους. Μακάρι όλοι εμείς οι νεώτεροι να σας μοιάσουμε έστω και λίγο. Προσωπικά σας ευχαριστώ για την ανοχή και την κατανόηση σε οποιοδήποτε λάθος μου. Κουράγιο στην οικογένειά σας."

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τζον Τάρκας (ο άνθρωπος που του έφερε τον Ντομινίκ Ουίλκινς) στο twitter:

"Ξημερώματα 12 Αυγούστου 1995.

- Πρόεδρε υπέγραψε σας φέρνω το συμβόλαιο. 
- Ξέρεις που είναι το σπίτι? 
- Ναι. Σε 20'-25" θα είμαι εκεί.

Και από την αγωνία/χαρά του, με περίμενε, ώρα 2:00πμ, στη γωνία του δρόμου για να μην χαθώ.

Καλό ταξίδι!"

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μίσκο Ραζνάτοβιτς στο twitter:

"Θλιμμένος από την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού. Το ευρωπαϊκό μπάσκετ έχασε έναν σπουδαίο άνδρα."

Αναλυτικά η δήλωση του Σιμόν Μιζράχι:

"Είναι μία τεράστια απώλεια για το ευρωπαϊκό μπάσκετ!"

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο twitter:

"Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε το θετικό αποτύπωμά του στην ελληνική επιχειρηματικότητα και υπηρέτησε το μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό με ευπρέπεια και πολλή αγάπη. Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στο χώρο του επιχειρείν & του ελληνικού αθλητισμού. Συλλυπητήρια στους οικείους του."

Αναλυτικά η δήλωση Βασιλειάδη - Συναδινού:

"Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο εκλιπών αποτέλεσε υπόδειγμα αθλητικού παράγοντα έχοντας κερδίσει το σεβασμό ακόμη και των αντιπάλων του. Η παρακαταθήκη που άφησε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος στον σύλλογο που λάτρεψε και υπηρέτησε, είναι τεράστια. Η αθλητική οικογένεια του Παναθηναϊκού είναι από σήμερα φτωχότερη."

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο twitter:

"Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπήρξε σπουδαίος επιχειρηματίας και αφήνει πίσω του σημαντική παρακαταθήκη τόσο στο χώρο της φαρμακοβιομηχανίας, όσο και του αθλητισμού. Mε την παρουσία του κέρδισε την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων. Στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια."

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη:

"Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τον χαμό του Θανάση Γιαννακόπουλου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού.

Η άδολη αγάπη του για τον σύλλογο τον οποίο υπηρέτησε, αλλά και η τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό αποτελεί παρακαταθήκη για όλους μας. 

Καλό ταξίδι, καλέ μου φίλε."

Αναλυτικά το story του Κώστα Καραπαπά στο instagram:

"Καλό αιώνιο ταξίδι. Υπάρχουν αντίπαλοι που αγαπάνε τόσο την ομάδα τους που σε κάνουν να τους σέβεσαι πραγματικά."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.