6 χρόνια ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

23 Μαρτίου 2019 σήμερα και το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ συμπληρώνει ακριβώς 6 χρόνια ζωής. 6 χρόνια καθημερινής ενημέρωσης, από το μοναδικό αμιγώς Παναθηναϊκό site!

Μπορεί να ακούγεται ως ένα «πιασάρικο» σλόγκαν, αλλά είναι η πραγματικότητα και το... μεγαλύτερο παράσημο αυτής της ιστοσελίδας. Από την στιγμή της ίδρυσής της, ήμασταν αποφασισμένοι να αποτελεί την πιο «πράσινη» γωνιά στο διαδίκτυο. Μια γωνιά στην οποία κάθε φίλος της ομάδας θα μπορούσε να ενημερωθεί για όλα τα νέα του συλλόγου. Για κάθε τμήμα, και όχι μόνο ποδόσφαιρο ή μπάσκετ.

Ο στόχος αυτός εν μέρει επιτεύχθηκε. Τα 6 αυτά χρόνια υπάρχει καθημερινή ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο. Ταυτόχρονα, υπάρχει αρθρογραφία, πληθώρα αφιερωμάτων και βίντεο, αλλά και μια ειδική κατηγορία αφιερωμένη στους... απέναντι!

Το ΠΑΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ήταν το πρώτο μέσο που έβγαλε ζωντανή εκπομπή στον αέρα, την «Πράσινη Ώρα», με ενημέρωση για όλα τα θέματα του συλλόγου. Ταυτόχρονα, ήμασταν οι πρώτοι που μεταδώσαμε ηχητικά αγώνες, με την αρχή να γίνεται στο φιλικό απέναντι στην Κόρινθο, στις 13 Οκτωβρίου του 2013.

Έξι χρόνια γεμάτα αποκλειστικά, με κορυφαία αποκάλυψη την πρόταση στον Κώστα Παπανικολάου, προτού βγει σε οποιοδήποτε άλλο ελληνικό μέσο. Μεγαλύτερη μας επιτυχία ωστόσο είναι η άριστη σχέση και αλληλεπίδραση με τον κόσμο. Περίπου 22.000 φίλοι μας στο facebook, περίπου 6.000.000 προβολές.

Αριθμοί που το πρωινό της 23ης Μαρτίου του 2013 έμοιαζαν μόνο με... όνειρο. Ένα όνειρο, το οποίο έγινε πραγματικότητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.