Πιτίνο: "Αν ήμασταν στο NBA, ο Νικ θα έμενε εκτός."

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για το αυριανό ματς με την Χίμκι, την κατάκτηση του Κυπέλλου και αποθέωσε τον Νικ Καλάθη, ο οποίος παίζει παρά τον πόνο που αισθάνεται.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «πράσινη» Media Day:

Για την προηγούμενη εβδομάδα με τα ματς του Κυπέλλου: "Το πιο σημαντικό είναι ότι γινόμαστε καλύτεροι. Κάναμε ένα εξαιρετικό μισό ματς με τον Ολυμπιακό. Παίξαμε κάποια καλά λεπτά και στον τελικό. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα και στην άλλη ομάδα, που επέστρεψε και έβαλε κάποια σουτ."

Για τη Χίμκι που μοιάζει με... Ουόριορς: "Είναι το πιο δύσκολο ματς για να αμυνθούμε από θέμα προετοιμασίας τουλάχιστον, γιατί σουτάρουν και από τις πέντε θέσεις. Τρέχουν ή για να βάλουν ένα λέι απ ή για να βρουν ένα τρίποντο. Θα χρειαστούμε να αλλάζουν οι ψηλοί μας και να μαρκάρουν κοντούς και μετά να τρέξουμε και να τους δημιουργήσουμε πρόβλημα με τα φάουλ."

Για τον Νικ Καλάθη και τον τραυματισμό του: "Είναι έτοιμος να παίξει. Ο Νικ πέραν από πολύ καλός παίκτης είναι και σκληρός. Παλεύει. Τον ξεκουράζουμε όποτε μπορούμε. Αν ήμασταν στο ΝΒΑ θα έμενε εκτός. Αλλά ο Νικ είναι σκληρός και παίζει με πόνο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.