Παπαπέτρου: "Να μην θεωρήσουμε τίποτα εύκολο..."

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στον τελικό με τον ΠΑΟΚ και να μην θεωρήσουν σε καμία περίπτωση πως τα πράγματα θα είναι εύκολα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Είναι πρόκληση ένας τίτλος. Ανεξαρτήτως τοποθεσία και κόσμου πρέπει να δώσουμε το 100% και να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι από την αρχή του παιχνιδιού, για να καταφέρουμε να πάρουμε τον πρώτο τίτλο της σεζόν. 

Γνωριζόμαστε με τον ΠΑΟΚ, ειδικά οι παίκτες που είναι πιο πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Πάνω - κάτω ξέρουμε η μία ομάδα την άλλη. Νομίζω η θέληση είναι το Νο. 1 και για εμάς και για εκείνους. Τεχνικά δεν θα αναλύσουμε τώρα τόσο πολύ το πλάνο μας. Η θέλησή μας και η επιθετικότητά μας θα είναι τα κλειδιά για την αναμέτρηση. Θέλουμε στην άμυνα να σταματήσουμε την καλή λειτουργία του ΠΑΟΚ.

Κάθε σεζόν ξεκινάει με τρεις τίτλους. Το Κύπελλο είναι ο πρώτος που μπορείς να κερδίσεις. Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Αυτή τη στιγμή πρέπει να μην το θεωρήσουμε δεδομένο, να μην θεωρήσουμε τίποτα εύκολο. Πρέπει να παλέψουμε με όλη μας τη δύναμη, για να πάρουμε αυτόν τον τίτλο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.