Γιαννακόπουλος: "Αφιερωμένο στον Θανάση, θέλαμε τους οπαδούς μας!"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφιέρωσε το Κύπελλο στον θείο του, Θανάση, σχολίασε το μοναδικό ρεκόρ του Παναθηναϊκού και τόνισε πως θα ήθελε να ήταν στο πλευρό της ομάδας οι οπαδοί της.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

"Κρατάμε την νίκη. Κρατάμε την 24η σερί σεζόν με τίτλο. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη εμφάνιση. Είναι πρωτοφανές αυτό με τις 24 σερί σεζόν. Ο στόχος μας είναι να κρατάμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Δεν νομίζω πως υπάρχει άλλη ομάδα που το έχει πετύχει αυτό.

Πάντα θέλω να κερδίζει η ομάδα. Το χαιρόμαστε. Όταν παίζουμε καλά, κερδίζουμε.

Το Κύπελλο είναι αφιερωμένο στον θείο μου, τον Θανάση Γιαννακόπουλο. Θέλουμε να τον δούμε σύντομα κοντά μας. Είμαστε ακόμα μέσα στους στόχους. Στην Euroleague δεν είμαστε εκεί που θα έπρεπε. Θέλω να πιστεύω ότι θα μπούμε στις οκτώ ομάδες και μετά όλα μπορούν να συμβούν. Στο πρωτάθλημα θέλω να πιστεύω ότι θα φτάσουμε μέχρι την κατάκτηση."

Για το προσωπικό βάρος που νιώθει: "Το βάρος είναι μεγάλο. Είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα!"

Για τον κόσμο: "Θεωρώ ότι ήταν ατυχής η απόφαση να γίνει το ματς χωρίς οπαδούς. Η σημερινή ατμόσφαιρα δεν με γεμίζει. Θα ήθελα να δω τους οπαδούς μας σήμερα. Είναι πάντα μαζί μας, τους θέλουμε και στους τελικούς. Δεν μου πέφτει λόγος για το πώς θα γίνεται η διοργάνωση. Δεν είναι ο τελικός το πρόβλημά μου. Δεν μου άρεσε που δεν υπήρχαν οι οπαδοί μας εδώ σήμερα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.