Πιτίνο: "Είχαμε στόχο 12 κλεψίματα, κάναμε 11."

Ο Ρικ Πιτίνο μίλησε για την νίκη επί του Ήφαιστου και τον κόσμο που στήριξη την ομάδα και στην Λήμνο, ενώ αναφέρθηκε στον στόχο που είχε η ομάδα για σήμερα και στου οποίου την επίτευξη έφτασε πολύ κοντά.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

"Προσπαθούμε να κάνουμε κάθε μέρα μικρά βήματα προόδου. Είναι κάτι που καταφέρνουμε σε μεγάλο βαθμό. Σήμερα είχαμε δώσει έμφαση στο να καταφέρουμε να κάνουμε δώδεκα κλεψίματα. Καταφέραμε να κάνουμε έντεκα, πράγμα που είναι καλό. Η δουλειά μας βρίσκεται σε εξέλιξη. Όταν έχεις διαρκώς αγώνες και σου λείπουν οι ώρες προπόνησης, περιμένεις τα αποτελέσματα που θες να έρχονται σε μικρές δόσεις."

Για τον κόσμο της Λήμνου και τη φιλοξενία: "Όπου κι αν πάω, εντυπωσιάζομαι από τον κόσμο που συναντώ. Γιατί δείχνουν με πολύ ωραίο τρόπο τη φιλοξενία τους και την αγάπη για την ομάδα. Καταλαβαίνω ότι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι κάτι διαφορετικό, αλλά η φιλοξενία είναι εξαιρετική. Ο προπονητής του Ηφαίστου είναι πολύ ταλαντούχος. Η Λήμνος είναι ένα πανέμορφο νησί, απόλαυσα τον περίπατο που έκανα σήμερα. Γι αυτό πιστεύω πως είναι ωραίο μέρος να φέρεις τον αθλητισμό εδώ γιατί προσθέτει κι άλλα πράγματα που μπορούν να προσελκύσουν τον κόσμο στο νησί."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.