Πέιν: "Είμαι εδώ για να κερδίζω!"

Ο Άντριαν Πέιν δήλωσε ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στο τριφύλλι και τόνισε πως ανυπομονεί να περπατήσει ξανά στο παρκέ του ΟΑΚΑ!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε κατά την άφιξή του στην χώρα:

Για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: "Είμαι ενθουσιασμένος για την επιστροφή μου. Δεν μπορώ να περιμένω τη στιγμή που θα πατήσω πάλι το παρκέ του ΟΑΚΑ!"

Για την ετοιμότητά του κι αν έχει δει φετινούς αγώνες της ομάδας: "Έχω δει παιχνίδια της ομάδας. Δεν παίζουμε καλά ως τώρα και δεν είμαστε στο επίπεδο που θα θέλαμε, αλλά έχουμε ακόμα λίγο χρόνο. Ελπίζω με τη δική μου συνεισφορά η ομάδα να ανέβει και να δείξει καλύτερο πρόσωπο."

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει περισσότερο φέτος: "Η πρώτη μου σεζόν ήταν πιο πολύ προσαρμογής. Τώρα θέλω να το πάω στο επόμενο επίπεδο."

Για τον Ρικ Πιτίνο: "Θα παίξω για έναν θρυλικό προπονητή, είμαι ενθουσιασμένος. Αγαπάει τη νίκη, προπονεί με πάθος. Έχει απίστευτες ικανότητες."

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει και στην Ελλάδα και στην Euroleague: "Ναι, σίγουρα. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ!"

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο: "Είμαι εδώ για να κερδίζω και να παίξω με πάθος. Θέλω να πάρουμε νίκες."

Για τον Σον Κιλπάτρικ: "Ένας νέος παίκτης θέλει να δέσει με την ομάδα και είναι καλός συμπαίκτης."

Για το ΟΑΚΑ και τους οπαδούς του τριφυλλιού: "Μου έλειψαν οι οπαδοί, είναι οι καλύτεροι που έχω παίξει. Η Ελλάδα έχει πάθος για το παιχνίδι και την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ να παίξω και πάλι."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.