Παππάς: "Έπαιξε καλύτερα ο Ολυμπιακός, κέρδισε δίκαια."

Ο Νίκος Παππάς παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως δεν κέρδισε ούτε από σφυρίγματα, ούτε από συγκυρίες.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Σίγουρα, δεν μπήκαμε όπως έπρεπε. Ξέραμε ότι παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα με μια δυνατή ομάδα. Έπρεπε να μπούμε πιο ψυχωμένοι. Έπαιξε καλύτερα ο Ολυμπιακός, διάβασε σωστά και δίκαια κέρδισε."

Για το αν έχει περαστεί η φιλοσοφία του Ρικ Πιτίνο: "Είναι νωρίς να αφομοιώσουμε όλη τη φιλοσοφία του κόουτς Πιτίνο. Δεν έχει να κάνει ούτε με τον Πιτίνο ούτε με τον Πασκουάλ. Σε ένα ντέρμπι πρέπει να μπαίνουν πιο αποφασισμένος, να μπαίνεις με μυαλό, ταλέντο και ψυχή. Δεν παίξαμε και με τα τρία παράλληλα. Δίκαια χάσαμε.

Για αυτά που κρατάει η ομάδα του: "Θα δούμε το βίντεο, θα μάθουμε από τα λάθη μας. Είναι ένα καλό μάθημα για τους τελικούς που έρχονται ή για όποτε ξανασυναντήσουμε τον Ολυμπιακό."

Για τη συνέχεια του τριφυλλιού στην Euroleague: "Έχουμε κάνει κακές ήττες. Πρέπει να επανέλθουμε και να κάνουμε νίκες «εκτός προγράμματος». Έχουμε δύσκολη συνέχεια. Όλοι έχουμε το κίνητρο να πάει ψηλά ο Παναθηναϊκός και στην Ευρώπη και αυτός είναι ο στόχος μας."

"Ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια. Έπαιξε σωστά, διάβασε. Δεν κέρδισε ούτε από τύχη, ούτε από σφυρίγματα, ούτε από συγκυρίες. Έπαιξε καλύτερα από εμάς. Πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο επόμενο ματς."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.