Παπαπέτρου: "Το ΣΕΦ μας έκανε να πεισμώσουμε!"

Ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού, Ιωάννης Παπαπέτρου, μίλησε για την νίκη επί της Μπάγερν, την υποδοχή που συνάντησε στο ΣΕΦ αλλά και την έλευση του Σον Κιλπάτρικ.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ατομική του εμφάνιση: "Δεν κάνει μεγάλη διαφορά για εμένα. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε. Ανεβήκαμε στην 8η θέση, συνεχίζουμε έτσι. Και πριν έρθει ο κόουτς ένιωθα καλά. Κάποιες φορές βγαίνει αυτό στο παρκέ, κάποιες όχι. Το πιο σημαντικό είναι πάντα να βοηθάω την ομάδα."

Για τις αλλαγές που έφερε ο Πιτίνο: "Είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει η φιλοσοφία και η νοοτροπία σε μία ομάδα, ειδικά όταν υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν έχουμε χρόνο αλλά πιστεύω πως θα βελτιωνόμαστε όσο προχωράμε."

"Έχουμε χάσει έδαφος και ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια εντός και σίγουρα τα μισά εκτός έδρας. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι."

Για την έλευση του Σον Κιλπάτρικ: "Είναι πολύ σημαντικό από την πλευρά της διοίκησης που προσπαθεί να φέρει αυτό που χρειάζεται. Ελπίζω να έρθει και να βοηθήσει την ομάδα να ανέβει επίπεδο."

Για την απόφαση που πήρε το καλοκαίρι και την υποδοχή που έλαβε στο ΣΕΦ: "Είμαι χαρούμενος εδώ, νιώθω καλά και θέλω να κερδίσουμε τα επόμενα ματς για να νιώσω ακόμα καλύτερα. Ήξερα τι θα συμβεί όταν πήρα την απόφαση. Δεν παίξαμε καλά στο ΣΕΦ και αυτό μας κάνει να πεισμώνουμε. Είμαστε επαγγελματίες, δεν θα κάτσω να στεναχωρηθώ για ένα παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά, δεν υπάρχουν χαρές και λύπες, ειδικά όταν υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.