Κολοβέτσιος: "Έπρεπε να βάλουμε ένα γκολ, στο ΟΑΚΑ για την πρόκριση!"

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έπρεπε να πετύχει ένα γκολ σήμερα, όμως πάει στο ΟΑΚΑ με σκοπό να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

"Είχαμε προβλήματα τις προηγούμενες μέρες λόγω των ιώσεων αλλά αυτό δεν αποτελεί ελαφρυντικό για εμάς. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα, και έπρεπε να προσαρμοστούμε άμεσα. Δεν μπορέσαμε στα πρώτα λεπτά αλλά στη συνέχεια ισορροπήσαμε το ματς και στο δεύτερο μέρος υπήρχαμε μόνο εμείς στο γήπεδο και είχαμε δυο-τρεις κλασικές ευκαιρίες για μένα. Κοιτάμε τον επαναληπτικό, έπρεπε να βάλουμε ένα γκολ θεωρώ αλλά θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να πάρουμε την πρόκριση."

Για το πόσο δύσκολο είναι για τους αμυντικούς να παίζουν σε έναν τόσο δύσκολο αγωνιστικό χώρο: "Για εμάς τους αμυντικούς αυτά τα ματς είναι δύσκολα η μπάλα κολλάει αν είμαστε συγκεντρωμένοι στα διωξίματα τότε μπορείς να ανταποκριθείς αλλά όντως είναι τα χειρότερα γήπεδα."

Για το αν θεωρεί πως μπορεί ο Παναθηναϊκός με τον τρόπο παιχνιδιού του να ανατρέψει το αποτέλεσμα στη ρεβάνς: "Θεωρώ πως η ομάδα έχει δείξει δείγματα γραφής για το ποδόσφαιρο που παίζει. Οι βλέψεις μας είναι υψηλές στο θεσμό του Κυπέλλου αλλά θα πρέπει να το αποτυπώσουμε και στο γήπεδο. Να πάρουμε την πρόκριση και να προχωρήσουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.