Δώνης: "Ήμασταν αφελείς στο τέλος..."

Ο Γιώργος Δώνης έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, ειδικά μετά το 30', αλλά τόνισε πως στο τέλος έδειξαν αφέλεια.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

Για τη «γεύση» που του αφήνει το ματς: "Ξέραμε από την έναρξη του ματς ποια ήταν τα κομμάτια που θα αντιμετωπίζαμε. Πήρα την απόφαση να ξεκινήσω τρεις παίκτες που δεν ήταν απόλυτα έτοιμοι, τον Μακέντα, τον Μπουζούκη και τον Μουνιέ. Είπαμε στα παιδιά να προσπαθήσουμε να έχουμε σταθερότητα και να ελέγχουμε το ματς. Στο πρώτο μισάωρο το ματς ήταν ισορροπημένο, δεν υπήρξαν ιδιαίτερες απειλές. Νομίζω το ματς άλλαξε μετά το 30’, ήμασταν πολύ καλοί, είχαμε πολύ καλή ένταση με τέμπο και συνεργασίες. Μέχρι και την τελευταία φάση δεν δώσαμε κανένα δικαίωμα στον αντίπαλο να απειλήσει. Θα σταθώ ότι στα τελευταία λεπτά είχαμε τέσσερις φορές την μπάλα στα πόδια μας και φερθήκαμε με αφέλεια. Ήμασταν πολύ αφελείς. Δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο για κάποια κόρνερ."

Για το πέναλτι της Ξάνθης: "Δεν θα απαντήσω. Δεν απαντάω ποτέ για τη διαιτησία."

Για το πως θα διαχειριστεί τα συναισθήματα των παιδιών: "Νομίζω ότι όταν δέχεσαι την ισοφάριση σε «νεκρό» χρόνο όποια ομάδα και αν είναι αυτή, το συναίσθημα είναι το ίδιο. Αυτά θα κρατήσουν σήμερα το βράδυ και στη συνέχεια φεύγουν. Άσχετα αν ο διαιτητής είχε δίκιο λογικό είναι να αντιδράσουν. Προχωράμε γιατί έχουμε μακρύ δρόμο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.