Βόβορας: "Περιμένουμε την έλευση του νέου προπονητή..."

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για την νίκη επί της ΑΕΚ, τόνισε πως οι παίκτες έκαναν επί 40 λεπτά πολύ καλό παιχνίδι και ανέφερε πως άπαντες στην ομάδα περιμένουν την έλευση του νέου προπονητή.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

"Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για 40 λεπτά. Κλειδί ήταν το πρώτο δεκάλεπτο. Μπήκαμε με ενέργεια και πιέσαμε τη μπάλα. Βάλαμε 36 πόντους με 1 μόλις λάθος. Όσοι παίκτες ήρθαν από τον πάγκο κράτησαν ψηλά το επίπεδο συγκέντρωσης και αυτό μας βοήθησε να φτάσουμε στη νίκη."

Για την αντίδραση μετά τις ήττες της Euroleague: "Παίξαμε 5 παιχνίδια σε 10 μέρες. Έχουν συμβεί διάφορες καταστάσεις στην ομάδα που επηρεάζουν την ομάδα. Μετά από μια ήττα, αντιδράσαμε αλλά ήρθε πάλι ήττα. Το σημαντικό ήταν η αντίδραση. Δεν υπήρχαν δικαιολογίες. Περιμέναμε την ΑΕΚ σε παιχνίδι που θα ήταν κλειδί για το πλεονέκτημα έδρας. Βάλαμε στόχο να πιέσουμε την ΑΕΚ. Ήταν κλειδί η συγκέντρωση και όταν νιώθεις καλά το παιχνίδι φεύγει το συναίσθημα και δεν σκέφτεσαι τα κακά ποσοστά. Αυτό ξεκίνησε από τη διάθεσή μας.

Με την Αρμάνι βάλαμε 78 πόντους με 4 τρίποντα που είναι πολύ υψηλός βαθμός δυσκολίας. Αυτό που είχαμε με την Αρμάνι και θέλαμε να αλλάξουμε είναι η ηρεμία να διαβάσουμε πιο σωστά τις αποφάσεις. Μετά το παιχνίδι με την Ρεάλ δεν ήταν εύκολο να παίξει ο παίκτης με ηρεμία και συγκέντρωση έστω κι αν έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες. Για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ, είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να έχεις ενέργεια όπως αυτή που βγάλαμε σήμερα.

Μέσα στο ΟΑΚΑ αν βγάλεις ενέργεια και παρασύρεις τον αντίπαλο, με τον κόσμο θα έχεις πολλές πιθανότητες. Οι παίκτες είναι παίκτες με προσωπικότητα. Είχαν κάποια... ηχηρά χαστούκια. Ο πρόεδρος τους μίλησε σκληρά για την εικόνα τους και γι αυτό είναι μεγάλοι παίκτες με μεγάλες προσωπικότητες και την έδειξαν σήμερα. Μπορούσαν να την δείξουν και την Παρασκευή, αλλά κάποιες λεπτομέρειες δεν επέτρεψαν να έρθει η νίκη."

Για τις προσδοκίες του Παναθηναϊκού: "Πρέπει να περιμένουμε την έλευση του νέου προπονητή και με τη βοήθεια της διοίκησης θα γίνουν οι κατάλληλες προσπάθειες. Εύχομαι καλές γιορτές και εύχομαι περαστικά στον Βινς Χάντερ και να μην έχει κάτι σοβαρό."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.