Βόβορας: "Όλα είναι θέμα μυαλού..."

Ο Γιώργος Βόβορας τόνισε πως όλα είναι θέμα μυαλού και στάθηκε στα κενά διαστήματα του Παναθηναϊκού και την καλή εμφάνιση του Παπαγιάννη.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Είχαμε πει και πριν το ματς ότι το κλειδί ήταν να περιορίσουμε τα κενά διαστήματα. Ξεκινήσαμε χωρίς ενέργεια και χωρίς διάθεση να παλέψουμε στην άμυνα. Ήμασταν παθητικοί, αυτό είναι το χειρότερο για το ξεκίνημα ενός αγώνα σε μια τέτοια έδρα. Με τη βοήθεια του Παπαγιάννη γυρίσαμε στο παιχνίδι. Στο αντιαθλητικό φάουλ του Νικ είχαμε άλλο ένα νεκρό διάστημα. Πρέπει να περιορίσεις τα νεκρά διαστήματα και να ελέγξεις τα ριμπάουντ σε αυτές τις έδρες. Πήραμε αρνητικό πρόσημο και στα δύο.

Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Στα εκτός έδρας στο ξεκίνημα του παιχνιδιού δεν έχουμε την ενέργεια που θέλουμε και την επιθετικότητα που πρέπει. Κάνουμε ροτέισιον για να βρούμε την κατάλληλη πεντάδα. Δεν υπάρχουν λόγια. Είναι όλα θέμα μυαλού, προσέγγισης και ετοιμότητας. Έχουμε κάνει πολλές φορές τα ίδια λάθη. Πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι να δώσουν το 100%."

Για το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο και την παρουσία του Γιώργου Παπαγιάννη: "Το ματς με την Αρμάνι είναι ένας πρόωρος τελικός. Χρειαζόμαστε τη νίκη. Το Μιλάνο θα έρθει με πέντε σερί ήττες και θα θέλει πολύ τη νίκη. Πρέπει να αλλάξουμε πρόσωπο, να μπούμε με θέληση και πάθος για κάθε κατοχή. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε. Φάση - φάση θα αρχίσουμε να νιώθουμε καλύτερα.

Ο Γιώργος δουλεύει πάρα πολύ. Κάποια ματς τον βολεύουν παραπάνω, ειδικά με παίκτες αυτού του μεγέθους. Δουλεύει καλά το τελευταίο διάστημα. Πήρε την ευκαιρία σήμερα. Μόλις βάζαμε μετά τα σουτ όλοι νιώθαμε καλύτερα. Χρειαζόμαστε πιο εύκολο σκορ από την περιφέρεια, για να ανοίξουν χώροι. Έχοντας και την σωστή προσέγγιση στην άμυνα θα φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.