Σλούκας: "Ίσως ο κόσμος του Παναθηναϊκού να με ήθελε στην ομάδα..."

Ο Κώστας Σλούκας αναφέρθηκε στο χειροκρότημα που εισέπραξε στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως πιθανών σχετίζεται με την επιθυμία των φίλων της ομάδας να τον δουν στα πράσινα!


Αποσπάσματα από τα όσα δήλωσε στο «Goal χωρίς Σύνορα»:

Για το αν φαντάζεται τον εαυτό του ηγέτη σε κάποια ελληνική ομάδα: "Όχι, αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι να τελειώσω τη χρονιά με τη Φενέρ όσο καλύτερα γίνεται, νοιώθω πάρα πολύ καλά εδώ, οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές μου, ο κόσμος με στηρίζει, με σέβεται, έχουμε περάσει δύσκολα και πραγματικά νοιώθω πολύ άνετα."

Για το θερμό χειροκρότημα στο ΟΑΚΑ: "Είναι κάτι περίεργο πραγματικά να πηγαίνω στο ΟΑΚΑ και να χειροκροτούμαι, προφανώς ο κόσμος του Παναθηναϊκού ίσως να με ήθελε στην ομάδα δεν ξέρω αλλά αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι καταρχήν σέβεται μια πορεία που έχω κάνει, ότι έχω δουλέψει πολύ γι αυτήν και έχω υποφέρει πάρα πολύ. Επίσης καταλαβαίνει ότι μέσα στο γήπεδο είναι σημαντικό να δίνεις το καλύτερο του εαυτού σου. Τώρα εγώ είμαι αφοσιωμένος 100% στη Φενέρ, στην ομάδα μου και δε σκέφτομαι τίποτα άλλο παρά μόνο πως θα πετύχει η ομάδα τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή."

Για τον φετινό Παναθηναϊκό: "Πάντα είναι μία ομάδα που στην έδρα της είναι πολύ δυνατή με τη βοήθεια του κόσμου φυσικά. Δείχνει κάποια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της στα εκτός έδρας παιχνίδια, θεωρώ ότι θα βρει το δρόμο δεν ανησυχώ γι αυτό. Όσον αφορά τον Νικ, είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη, το έδειξε με την απόδοσή του την περασμένη χρονιά αυτό, εντάξει δεν είναι ρομπότ να παίζει πάντα στα κόκκινα και θεωρώ ότι υπάρχει κατανόηση από τον κόσμο, καταλαβαίνουν ότι ο Νικ θα βρει τον εαυτό του σιγά σιγά και θα καταφέρει να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό σε μεγάλες νίκες."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.