Πιτίνο: "Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα με τον Γιαννακόπουλο!"

Ο Ρικ Πιτίνο σχολίασε την συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό και τις επαφές του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τονίζοντας πως δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με τον ισχυρό άντρα της ΚΑΕ.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο«Courier Journal»:

Για την πρώτη εντύπωση που έχει αποκομίσει για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: "Είναι πολύ παθιασμένος. Είναι ένας άνθρωπος που φαίνεται ότι δεν τρελαίνεται για τους διαιτητές. Όμως στο τηλέφωνο που μιλήσαμε ήταν εξαιρετικός. Έχει πολύ πάθος για την ομάδα του. Δεν ανέχεται πολλά στις σχέσεις με τους παίκτες και τα λοιπά. Μου είπε πως ήταν μεγάλος θαυμαστής μου. Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Μισεί την ήττα, μισώ κι εγώ την ήττα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό."

Για το κίνητρο που έχει από την νέα αυτή προοπτική και την φημολογία που τον ήθελε να πηγαίνει στην Νέα Ζηλανδία: "Μου λείπει φοβερά η προπονητική. Ακόμη έχω πολλή πικρία μέσα μου για το Λούιβιλ και πιστεύω πως αυτό θα την απομακρύνει κάπως. Η πρόταση για την Νέα Ζηλανδία ήταν σαν κάποιος να ήθελε να μου κάνει πλάκα. Η Euroleague είναι λίγο κάτω από το NBA. Θα μου δοθεί η ευκαιρία να βιώσω μια διαφορετική εμπειρία και να πάω σε πολλά και διαφορετικά μέρη που δεν είχα δει ποτέ."

"Βλέπω πλέον κάθε μέρα ξεχωριστά όπως το βιβλίο μου που λέγεται «Το μονοετές συμβόλαιο». Θα δούμε πώς θα πάει το πράγμα. Θέλω να επιστρέψω στην άκρη του παρκέ και θα δούμε τι θα γίνει."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.