Πασκουάλ: "Η νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση."

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως η νίκη επί του ΠΑΟΚ έδωσε αυτοπεποίθηση στο τριφύλλι, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα είχε περισσότερες ασίστ παρά ριμπάουντ.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

"Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη γιατί παίξαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι οι δύο ομάδες παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ. Οι δύο ομάδες παίξανε πολύ διαφορετικά επίσης οι δύο ομάδες είχαν καλή απόδοση σε άμυνα και επίθεση. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος. Στο τέλος ο ΠΑΟΚ έκανε μια σπουδαία προσπάθεια για να επιστρέψει στο παιχνίδι. 

Δεν είναι καθόλου συχνό φαινόμενο να είναι οι ασίστ περισσότερες από τα ριμπάουντ σε ένα παιχνίδι. Οι ασίστ μας βοήθησαν να πετύχουμε κάποια εύκολα καλάθια. Το γεγονός ότι δεν έχουμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ έχει να κάνει ότι ο ΠΑΟΚ ήταν εύστοχος στα περισσότερα σουτ. Γενικά με τον τρόπο που παίξαμε αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να επιστρέψει στο παιχνίδι."

Για την πίεση που ένιωθε και για το αν το παιχνίδι ήταν σαν αποσυμπίεση: "Είναι πολύ συχνό το φαινόμενο να υπάρχουν παιχνίδια με συσσωρευμένη πίεση και η νίκη είναι αυτό που μετράει για να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση. Η νίκη αυτή έδωσε μια αυτοπεποίθηση."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.