Παπαγιάννης: "Πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο..."

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε για την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, από την Ρεάλ Μαδρίτης, και την δική του καλή εμφάνιση.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Εγώ κοίταξα να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Υπήρξαν και λάθη, κυρίως αμυντικά. Θέλω να πω ότι ξεκινήσαμε άσχημα στο πρώτο δεκάλεπτο, επιστρέψαμε όμως στη συνέχεια. Κάναμε κάποια λάθη στη συνέχεια και χάσαμε. Δεν μπορούμε να πούμε ότι μείναμε από ενέργεια. Δεν μπήκαν κάποια σουτ στην αρχή. Η Ρεάλ είναι μία μεγάλη ομάδα και κάθε λάθος θα το πληρώσεις απέναντί της."

Για την εμφάνισή του και την «μάχη» με τον Αγιόν,: "Εγώ κοίταξα να παίξω καλή άμυνα απέναντί του και να χτυπήσω στα πόδια του στην επίθεση. Ήταν μία εμπειρία για μένα, είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς της Ευρώπης."

Για το επερχόμενο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο: "Είναι σε κακή ψυχολογία, θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε αυτό. Ούτε εμείς είμαστε σε καλή ψυχολογία, αλλά στα τελευταία παιχνίδια έχουμε κάποια βελτίωση σε μερικά κομμάτια. Πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο."

"Πρέπει να κάνουμε καλύτερες συνεργασίες για τα σουτ. Πρέπει να κάνουμε καλύτερα σκριν, ως ψηλοί. Ξέρουμε ότι το τρίποντο δεν είναι το πιο δυνατό μας στοιχείο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα δεν θα συνεχίσουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.