Λάνγκφορντ: "Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η ψυχολογία."

Ο Κιθ Λάνγκφορντ μίλησε για την νίκη επί της Νταρουσάφακα, την ψυχολογία που... δεν υπάρχει στο τριφύλλι αλλά και την επερχόμενη «διαβολοβδομάδα».


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Πάντα οι νίκες είναι σημαντικές. Είναι δύσκολο να κερδίζεις μετά από ένα αρνητικό σερί στην Euroleague. Κάναμε αυτό που έπρεπε, την κατάλληλη στιγμή. Η Νταρουσάφακα έχει ταλέντο, παρά το γεγονός πως είναι τελευταία στη βαθμολογία.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στη ψυχολογία. Αυτό συμβαίνει, είμαστε στον Δεκέμβριο και πρέπει να ελέγξουμε την κατάσταση. Όλα θα γυρίσουν, πρέπει να μείνουμε στον σωστό δρόμο και σε τροχιά πλέι-οφ.

Χάσαμε την ενέργειά μας. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα, κάναμε κάποια χαζά λάθη, κάποιες άσχημες πάσες. Άλλαξε το μομέντουμ του αγώνα, η Νταρουσάφακα μπήκε στο ματς και γι'αυτό είχαμε αυτή την εικόνα στο τέλος."

Για την «διαβολοβδομάδα» που έρχεται: "Πρέπει να σεβαστούμε τον ΠΑΟΚ, το μυαλό μας είναι εκεί. Η επόμενη εβδομάδα είναι μετά από αυτό το ματς. Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε συνεπείς, να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό. Έχει μεγάλη σημασία να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.