Καλάθης: "Δεν θέλω να παίξω σε άλλη ομάδα!"

Η Euroleague έκανε αφιέρωμα στον Νικ Καλάθη, με τον Έλληνα γκαρντ να τονίζει πως δεν θέλει να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα και τους Λάνγκφορντ, Παπαπέτρου και Γκιστ να κάνουν τα δικά τους σχόλια για τον ηγέτη του τριφυλλιού.


Νικ Καλάθης: "Δεν θέλω να παίξω σε άλλη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι σαν οικογένεια. Από την στιγμή που ήρθα από το κολέγιο ο Ομπράντοβιτς με έκανε τον παίκτη που είμαι τώρα. Πήγε την δημιουργία μου στο επόμενο επίπεδο και βοήθησε να κατάλαβε το ευρωπαϊκό στυλ μπάσκετ διότι μόλις έφτασε εδώ πίστευα ότι θα παίξω κατευθείαν, κάτι που δεν συνέβη. Μερικές ομάδες δεν προκρίνονται σε Final Four σε ολόκληρη την ιστορία τους. Αυτός ο σύλλογος έχει κάνει τόσα πράγματα στο παρελθόν. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα, να βρεθούμε στον δρόμο για τα final-4 και μακάρι να παλέψουμε για τον τίτλο!"

Κιθ Λάνγκφορντ: "Είναι ακόμη νέος αλλά μοιάζει σαν έμπειρος μέσα στην ομάδα. Είναι σαν «ελβετικό κλειδί». Τρέχει τα plays, παίζει άμυνα. Λίγο-πολύ κάνει τα πάντα. Το να βρίσκεσαι με έναν παίκτη σαν αυτόν βοηθάει τον καθένα τριγύρω του."

Ιωάννης Παπαπέτρου: "Ο τρόπος καθοδηγεί την ομάδα μέσα στο παρκέ και στα αποδυτήρια, ο τρόπος που διευκολύνει και ενδιαφέρεται για τους υπολοίπους τον κάνει ξεχωριστό και πραγματικό ηγέτη. Είναι σπουδαίος τύπος αλλά και παίκτης."

Τζέιμς Γκιστ: "Είναι ηγέτης, ένας προπονητής στο παρκέ. Όταν βρίσκεται στο γήπεδο κάνει αισθητή την παρουσία του, καθένας γνωρίζει ότι βρίσκεται εκεί. Αμυντικά είναι σαν «αγρίμι», βάζει παντού τα χέρια του. Στην επίθεση, δεν γνώριζα πόσο μεγαλόσωμος είναι μέχρι που τον είδα συγκριτικά με άλλους γκαρντ στην Euroleague."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.