Γιόχανσον: "Περήφανος που είμαι στον Παναθηναϊκό!"

Ο Ματίας Γιόχανσον εξέφρασε ξανά την υπερηφάνεια του που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό και μίλησε για το ματς με τον Άρη αλλά και τα γκολ που έχει πετύχει.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην «RealNews»: 

"Κατ' αρχάς, να πω ότι είμαι περήφανος που είμαι στον Παναθηναϊκό και μετέχω σε αυτήν τη σπουδαία προσπάθεια. Το έχω πει ξανά και είναι η αλήθεια. Είμαστε ένα σύνολο με πολλά νέα παιδιά, αλλά και με πολύ ταλέντο και, κυρίως, με χαρακτήρα στα δύσκολα. Δεν το βάζουμε κάτω, δεν εγκαταλείπουμε ποτέ, όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζουμε την ώρα του αγώνα. Είμαστε ομάδα και στα εύκολα και στα δύσκολα και έτσι δουλεύουμε καθημερινά. Είτε αγωνιστεί κάποιος, είτε μείνει στον πάγκο, η σκέψη του είναι με τους υπόλοιπους. Προχωράμε μπροστά, βαδίζουμε σωστά και θα πάμε ακόμη καλύτερα, το πιστεύω 100%."

Για το ματς με τον Άρη: "Ένα απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι, μια αληθινή πρόκληση για όλους μας, όμως εκτιμώ ότι, αν αποδώσουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, θα φύγουμε με ψηλά το κεφάλι από το γήπεδο. Αν είμαστε πιο αποτελεσματικοί, θα νικήσουμε."

Για τα 4 γκολ που έχει σημειώσει μέχρι τώρα σε 6 αγώνες: "Απλώς κάνω τη δουλειά μου και χαίρομαι να είμαι χρήσιμος."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.