Γκιστ: "Ξέρω τι σημαίνει η πίεση του να παίζεις στον Παναθηναϊκό!"

Ο Τζέιμς Γκιστ τόνισε πως γνωρίζει τι σημαίνει η πίεση του να αγωνίζεσαι στο τριφύλλι, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντίνο Μήτογλου.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Είμαι εφτά χρόνια στον Πανααθηναϊκό και ξέρω τι σημαίνει η πίεση του να παίζεις εδώ. Αυτό πρέπει να μένει εκτός των αποδυτηρίων. Όλοι έχουν την γνώμη τους, καταλαβαίνω πως νιώθει ο κόσμος, αλλά πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί. Είναι δύσκολο να κερδίζεις μετά από τρεις ήττες. Κάθε νίκη είναι σημαντική. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να βελτιωθούμε, μπορείς να μάθεις και από τις ήττες και από τις νίκες. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να λύσουμε όλα τα προβλήματα."

Για το ρεκόρ των 200 εμφανίσεων στην Euroleague: "Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, είμαι ευλογημένος για την καριέρα μου. Υπήρξαν άσχημες στιγμές, καλές στιγμές. Το θέμα είναι να μπορείς να συνεχίζεις."

Για τον Ντίνο Μήτογλου: "Ελπίζω να συνεχίσει και να χτίσει σε αυτή την εμφάνιση. Παίζουμε πολύ «1 εναντίον 1» στην προπόνηση. Μου αρέσει που έχει αυτοπεποίθηση αλλά πρέπει να συνεχίσει."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.