Ευχαρίστησε Σωπήλη η ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τον Στράτο Σωπήλη για την προσφορά του στον σύλλογο, με τον ίδιο να τονίζει πως θα είναι πάντα κοντά στην Παναθηναϊκή οικογένεια.


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον Στράτο Σωπήλη για την πολυετή παρουσία και προσφορά στη διοίκηση της ομάδας σε μία διαδρομή γεμάτη από χαρές, αλλά και δυσκολίες. Ο δεύτερος κύκλος συνεργασίας μας έκλεισε σήμερα αρμονικά και φιλικά. Ευχόμαστε στον Στράτο Σωπήλη καλή συνέχεια.

Η γραπτή δήλωση του απερχόμενου αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου κ. Στράτου Σωπήλη: «Στο πλαίσιο της εσωτερικής αναδιάρθρωσης της ΠΑΕ υπέβαλα σήμερα την παραίτηση μου στο σώμα από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου και αντιπροέδρου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και τον αμέριστο σεβασμό στο πρόσωπό μου. Έμαθα από όλους σας πολλά. Θα είμαι πάντα κοντά στη μεγάλη μας παναθηναϊκή οικογένεια, την οποία υπηρετώ πολλά χρόνια από οποιανδήποτε θέση. Εύχομαι σε όλους σας καλές εορτές με τις οικογένειές σας»."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.