Δώνης: "Το χειρότερο τριαντάλεπτο της χρονιάς..."

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για την ήττα του τριφυλλιού από τον ΟΦΗ και την κακή εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας πως έκανε το χειρότερο 30λεπτο της χρονιάς.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

Για το αν περίμενε τον ΟΦΗ έτσι: "Περιμένω όλα τα παιχνίδια πολύ δύσκολα και περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που καίγεται για βαθμούς και θα έμπαινε για μια μάχη και να πάρει αποτέλεσμα. Περιμέναμε το παιχνίδι πολύ δυνατό. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερο από το δεύτερο. Βγάλαμε συνεργασίες και φάσεις, αλλά σε λεπτομέρειες δεχθήκαμε δύο τέρματα που δεν είχαμε συνοχή και σταθερότητα. Και αυτός ήταν ο λόγος που χάναμε με 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό, δεν είχαμε ηρεμία να λειτουργήσουμε την μπάλα. Μετά το 3-1 ήταν το χειρότερο σημείο μας σε όλο το πρωτάθλημα. 30 λεπτά δεν είχαμε συνοχή, χάναμε την μπάλα εύκολα και περιμέναμε να τελειώσει το παιχνίδι. Το χειρότερο τριαντάλεπτο της χρονιάς."

Για το πρέσινγκ του ΟΦΗ: "Ο ΟΦΗ προσπάθησε, αλλά εμείς στο πρώτο ημίχρονο βγάλαμε συνεργασίες. Αν δούμε τα γκολ ήταν και τα δύο από λάθη μας. Περιμέναμε αυτό το κομμάτι."

Για το αν επηρεάσει την ομάδα αυτή η ήττα: "Εγώ δεν φοβάμαι, ούτε η ομάδα γιατί σε μια ολόκληρη σεζόν θα υπάρχουν παιχνίδια καλά, μέτρια και άσχημα. Κάθε ματς σου δίνει συμπεράσματα και για εμάς ακόμα και όταν μας συμβαίνουν άσχημα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο, εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να λειτουργούμε με πειθαρχία στο πλάνο μας κάτι που δεν κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Στο τέλος της σεζόν θα καταφέρουμε αυτό που θέλουμε."

Για το διοικητικό: "Το σημαντικό για εμάς είναι η εξέλιξη της ομάδας. Θα συνεχίσουμε πιστά σε αυτό το πλάνο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.