Δώνης: "Σε αυτή την διαδρομή θα υπάρξουν και στιγμές που δεν θα είναι καλές..."

Ο Γιώργος Δώνης σχολίασε την ισοπαλία με την Ιεράπετρα, την απόδοση και τις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του και δεν θέλησε να μιλήσει για το λάθος διαιτητή και επόπτη στο δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

Για το αν αισθάνεται πως οι παίκτες του υποτίμησαν τον αντίπαλο: "Όχι, δεν θεωρώ ότι υποτίμησαν τα παιδιά τον αντίπαλο. Άλλωστε ήταν παιδιά που έπρεπε να πάρουν χρόνο σε ματς Κυπέλλου. Εγώ θεωρώ ότι προσπάθησαν, άσχετα από το αν κοντά στην αντίπαλη περιοχή δεν υπήρξε ψυχραιμία. Αυτό που είπα και στα αποδυτήρια είναι ότι σε αυτή τη διαδρομή θα υπάρξουν και στιγμές που δεν θα είναι καλές αλλά ο σκοπός είναι να μαθαίνουμε μέσα από αυτά τα ματς."

Για την αναποτελεσματικότητα: "Εμείς ως τώρα στο πρωτάθλημα έχουμε πετύχει αρκετά τέρματα και είμαστε αποτελεσματικοί. Οι φάσεις που κάναμε ήταν εύκολες και μπορεί αν τύχουν ξανά στους παίκτες θα τις βάλουν γκολ. Ήταν θέμα ημέρας."

Για το δεύτερο σερί ματς με λάθη του διαιτητή: "Από την αρχή του πρωταθλήματος δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία και θα συνεχίσω σε αυτή τη λογική. Οι παίκτες πρέπει να σπαταλούν την ενέργειά τους στο γήπεδο και θα συνεχίσω σε αυτή τη λογική."

Για το αν υπάρχουν κέρδη από το ματς: "Για μένα το βασικό είναι όταν γίνεται ένα ματς όπως αυτό να βγαίνουν συμπεράσματα. Έχω βγάλει συμπεράσματα."

Για το αν έχει περάσει η φιλοσοφία του στους παίκτες: "Σε όλη αυτή τη διαδρομή οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν πολύ σκληρά και προσπαθούν να ακολουθήσουν το πλάνο της προπόνησης. Είναι λογικό κάποιοι παίκτες που δεν έχουν ρυθμό να επηρεάζονται. Εγώ μένω στην προσπάθεια των παικτών μου."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.