Δώνης: "Δεν ασχολούμαστε με τα μεταγραφικά..."

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για την νίκη επί του Κισσαμικού και την 1η θέση στον όμιλο, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ασχολείται με μεταγραφικά ζητήματα αυτή την στιγμή.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

"Έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με πολλές φάσεις και από τις δύο πλευρές. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά στο ματς, ειδικά για 20-25 θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει μεγαλύτερο προβάδισμα. Από τη στιγμή που δεν μπορούσαμε εμείς να πάρουμε ένα καλύτερο σκορ αντέδρασε ο ΑΟΧ-Κισσαμικός κι είχε κι αυτός κάποιες σημαντικές φάσεις και γενικά κύλησε ένα παιχνίδι πολύ ανοιχτό με κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο.

Θεωρώ ότι και μέχρι το τέλος είχε σασπένς και οι δύο ομάδες προσπάθησαν αρκετά. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη θέση σε αυτόν τον όμιλο. Πάντα ο θεσμός του Κυπέλλου είναι ιδιαίτερος, ειδικά σε αυτή τη φάση, όπου υπάρχει ο όμιλος και ήταν ευκαιρία για εμάς να δώσουμε τη δυνατότητα να παίξουν όλοι οι ποδοσφαιριστές από το ρόστερ μας.

Σε αυτό υπάρχει πάντα κι ένας κίνδυνος να μην υπάρχει η ομοιογένεια που θέλουμε, όπου εμφανίστηκε σε κάποια από τα τρία παιχνίδια. Σε γενικές γραμμές είμαστε ευχαριστημένοι γιατί όλοι οι ποδοσφαιριστές παίρνουν παιχνίδια και παρότι η ομοιογένειά μας δεν ήταν η καλύτερη καταφέραμε να βγούμε πρώτοι στον όμιλο και να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου στους «δυνατούς»."

Για τον Νώντα Παντελάκη που μέσω του ΑΟΧ-Κισσαμικού βρέθηκε στον Παναθηναϊκό: "Ο Νώντας είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Δεν ήρθε στην αρχή της προετοιμασίας, ήρθε λίγο αργότερα. Δουλεύει πάρα πολύ σκληρά, είναι καλός επαγγελματίας, βελτιώνεται. Ξέρει και ο ίδιος ότι ο βαθμός δυσκολίας από τη Β’ Εθνική να έρθει στον Παναθηναϊκό, σε μία θέση που είναι απαιτητική, είναι μεγάλος, ο συναγωνισμός είναι μεγάλος. Αλλά είναι ένα παιδί που είναι στο ρόστερ μας και δείχνει θετικά στοιχεία από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα."

Για το αν γίνουν μεταγραφές: "Δεν ασχολούμαστε με τα μεταγραφικά. Δεν μας ενδιαφέρουν…"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.