Διούδης: "Μια ήττα δεν μπορεί να τα ισοπεδώσει όλα!"

Ο Σωκράτης Διούδης μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ, τονίζοντας πως αυτή δεν μπορεί να ισοπεδώσει όλη την φετινή προσπάθεια των «πράσινων»!


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Κάναμε κακό παιχνίδι. Απ’ την αρχή είχαμε νευρικότητα δίναμε εύκολα την μπάλα στον αντίπαλο, πολλά λάθη. Μας στράβωσε το ματς, δεχτήκαμε γκολ. Προσπαθήσαμε να αναπτυχθούμε όμως ήμασταν σε κακή μέρα ατομικά και δε μας βοηθούσε να βγάλουμε στο χορτάρι αυτά που μπορούμε."

Για το αν έφταιξε η απουσία των δεξιών μπακ: "Όλα τα παιδιά γνωρίζουν τον τρόπο παιχνιδιού μας και το τι πρέπει να κάνουν. Γρήγορα ο προπονητής κατάλαβε πως δεν μας βγαίνει το σύστημα και αλλάξαμε σε τέσσερις. Το γεγονός πως κάναμε κακές επιλογές και εύκολα λάθη, έδινε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να έρχεται στην περιοχή μας. Κακή μέρα για μας. Ας μην τα ισοπεδώσουμε όλα, έχουμε παίξει πολλά ματς μαζί. Ήμασταν ατομικά σε κακή μέρα, γι’ αυτό δεν βγάλαμε στο γήπεδο αυτά που ξέρουμε. Μια κακή παρένθεση για μας, πρέπει να μάθουμε πολλά. Μετά το 60’ όταν δεχτήκαμε το τρίτο τέρμα, δείξαμε μια εικόνα που δεν μας αρμόζει. Απειθαρχία ως ομάδα, χωρίς συγκέντρωση, μας έβγαιναν αντεπιθέσεις, δεν μας τιμά και δεν μας αρμόζει. Δεν είμαστε εμείς αυτή η ομάδα. Απ’ τη στιγμή που βρεθήκαμε σε τόσο κακή μέρα και δεν είχαμε συγκέντρωση, δεν είχαμε κοντά τις γραμμές μας και οι παίκτες είχαν αποστάσεις. Δεν είχαμε καλή επικοινωνία."

Για το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ: "Στο δεύτερο γκολ πήρε φάλτσα η μπάλα βρήκε λίγο και στον Μαυρομμάτη, έχω ευθύνη με πρόδωσε εκεί που πήγε η μπάλα. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε, να δουλεύουμε και να ακούμε τον προπονητή μας, να πειθαρχούμε στο πλάνο. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια μια ήττα δεν μπορεί να τα ισοπεδώσει όλα. Δύσκολα ματς μέχρι τη διακοπή πρέπει να δώσουμε τα πάντα να νικήσουμε να μείνουμε στις πρώτες θέσεις."

Για τον τραυματισμό του με τον Ολυμπιακό: "Τρόμαξα. Ήταν δυσάρεστη στιγμή, θα μπορούσα να έχω πάθει ζημιά. Δόξα τω θεώ όλα είναι καλά. Ευχαριστώ τους γιατρούς για την συμβολή τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.