Διούδης: "Φαινόταν ότι ήμασταν ανώτεροι."

Ο Σωκράτης Διούδης στάθηκε στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη, τονίζοντας πως η ομάδα του θα μπορούσε να σκοράρει και νωρίτερα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Τα πρώτα λεπτά δεν ξεκινήσαμε καλά. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά ήμασταν νευρικοί με την μπάλα και κάναμε αρκετά λάθη. Νομίζω σε όλο το υπόλοιπο ματς είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Μπορεί να μην δημιουργήσαμε πολλές και κλασικές ευκαιρίες, όμως φαινόταν ότι ήμασταν ανώτεροι από τον αντίπαλο και ίσως να μπορούσαμε και πιο νωρίς να πετύχουμε κάποιο τέρμα.

Ακόμα και στο τέλος με αυτό το γκολ πήραμε ένα σπουδαίο βαθμό, που είναι πάρα πολύ σημαντικός, σε μία πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν από τους βασικούς διεκδικητές μας για την έξοδο στην Ευρώπη. Οπότε πιστεύω ότι ο βαθμός ήταν… μεγάλος."

Για τα συναισθήματα στα πέναλτι: "Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα συναισθήματα. Προσπαθείς να είσαι συγκεντρωμένος στα πέναλτι. Ήταν λίγο δύσκολο, γιατί δεν μου έχει τύχει ξανά να βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Έπιασα το πρώτο πέναλτι. Ήταν η… στιγμή."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.