Χατζηγιοβάνης: "Δουλεύουμε κι αυτό θα βγει σε καλό για τον Παναθηναϊκό!"

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στάθηκε στην δουλειά που γίνεται στο τριφύλλι και αναφέρθηκε στις ελευθερίες που του έχει δώσει ο Γιώργος Δώνης.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

"Μ' αρέσει να κάνω διάφορα στο γήπεδο. Να κάνω αυτό που ξέρω εγώ. Να πηγαίνω στο ένας εναντίον ενός, να κάνω πράγματα που μου ζητά ο κόουτς. Μου έχει δώσει την ελευθερία. Αυτοσχεδιάζω σε κάθε ματς και κάνω το καλύτερο για την ομάδα."

-Ισχύει πως προηγούμενοι προπονητές σου έκαναν «καψώνια» τα οποία σου έκαναν καλό;

"Μαζί με τον κύριο Δώνη έχω δουλέψει με τρεις προπονητές στην πρώτη ομάδα. Όλοι με έχουν βοηθήσει. Ο καθένας με τον τρόπο του να μου δώσει τις συμβουλές του κι εγώ να πάρω το καλύτερο απ’ τον κάθε προπονητή. Έχω ακούσει πάρα πολλά και απ’ τον κ. Στραματσόνι και τον κ. Ουζουνίδη και τον κ. Δώνη. Συνεχίζω να ακούω τον προπονητή μου. Αν καβαλήσεις το καλάμι δε θα βγει κάπου όλο αυτό που πάει να φτιαχτεί τώρα στον Παναθηναϊκό. Εγώ και οι συμπαίκτες μου δουλεύουμε, είμαστε μια παρέα και όλοι είναι καλά παιδιά. Δουλεύουμε και όλο αυτό θα βγει σε καλό για στον Παναθηναϊκό."

-Έχεις κάνει θυσίες στις Ακαδημίες;

"Έχω κάνει πολλές. Όπως κάθε παιδί αφήνει την οικογένειά του για να έρθει στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Κι αυτό είναι τεράστια θυσία. Είναι δύσκολο να φεύγεις απ’ το σπίτι σου σε μικρή ηλικία και να ζεις μόνος σου. Όταν έρχεσαι εδώ έχεις πολλούς ανθρώπους γύρω σου να σε βοηθήσουν σε αυτό που αγαπάς και αυτό που θες να κάνεις όσο μεγαλώνεις. Οι γονείς μου πάντα μου έλεγαν να δουλεύω, να κάνω αυτό που αγαπάω και όταν ήταν να έρθω στον Παναθηναϊκό μου έδωσαν την ευχή τους."

-Αισθάνεστε πως μπήκατε στα… βαθιά φέτος;

"Όταν παίζουμε εκτός δεν είναι το ίδιο. Είναι πιο δύσκολο. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Αυτό σε δυσκολεύει. Δε νομίζω πως ήθελα χρόνο. Ο προπονητής όπως μας δουλεύει, όλοι οι πιτσιρικάδες έχουμε ωριμάσει και γινόμαστε όλο πιο ώριμοι. Σε αυτό μας έχει βοηθήσει πολύ."

-Πως είναι να σε έχουν ίνδαλμα άλλα παιδιά;

"Πρώτα απ' όλα δεν το πιστεύω. Χαίρομαι και πολλές φορές ντρέπομαι. Είμαι χαρούμενος γι' αυτό όταν συμβαίνει."

-Κοντά ή μακριά η στιγμή που θα πανηγυρίσει η ομάδα Πρωτάθλημα και Κύπελλο;

"Σε κάθε αγώνα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Πρέπει ο καθένας να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο καλύτερο που μπορεί!"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.