Βόβορας: "Δεν υπάρχει δικαιολογία!"

Ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Γιώργος Βόβορας, τόνισε πως ο Παναθηναϊκός ήταν... απών σε όλο το 1ο ημίχρονο και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για αυτή την εικόνα.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

"Στο πρώτο ημίχρονο και στις δύο πλευρές του γηπέδου ήμασταν απών. Κάναμε μεγάλα λάθη στην άμυνα. Πράγματα που είναι γνωστά, όταν είμαστε συγκεντρωμένοι τα κάνυομε σε υψηλό βαθμό. Αυτό το συζητήσαμε και είπαμε ότι δεν πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Προσπαθήσαμε να τους βάλουμε πίεση στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως κάναμε λάθη και τους δώσαμε αυτοπεποίθηση. Ο Κιθ έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο τέταρτο δεκάλεπτο. Πρέπει να κοιτάμε πρώτα την εικόνα μας.

Συνδυάζω τα ποσοστά στα τρίποντα με τον αριθμό ασίστ και λαθών. Για το δικό μας επίπεδο 9 ασίστ 13 λάθη δεν συμβαίνουν συχνά. Με το ποσοστό της Μπασκόνια δεν μπορείς να κερδίσεις εκτός έδρας.

Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να έχουμε λιγότερα κενά διαστήματα. Δεν πρέπει να έχουμε κενά διαστήματα και να προσεγγίζουμε όπως πρέπει τα παιχνίδια. Το έχουμε πει και πρέπει να το κάνουμε στα επόμενα παιχνίδια εκτός έδρας.

Ήταν ένα σερί αγώνων που είχαμε 4 παιχνίδια σε μία εβδομάδα. Έχουμε δείξει τις ικανότητές μας και έχουμε δείξει ότι όταν παίζουμε άμυνα μπορούμε να είμαστε σε υψηλά στάνταρ. Έχουμε δείξει δεινότητες όταν είμαστε εκεί που θέλουμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν δικαιολογείται να έχουμε κενά διαστήματα και έλλειψη συγκέντρωσης.

Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας ο κόουτς. Δεν έχει δώσει το παραμικρό στους παίκτες για να νιώσουν αγωνία. Είναι κάτι που θα το ξεπεράσει η οικογένειά του."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.