Θορθάνο: "Να είμαστε ο εαυτός μας!"

Ο άμεσος συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Ινίγο Θορθάνο, στάθηκε στα όσα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να πάρει την νίκη στην Μόσχα και αναφέρθηκε στην κομβική απουσία του Σβεντ.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Οι παίκτες είναι εντάξει. Θα δούμε τι θα γίνει με τον Παπαπέτρου. Θα ταξιδέψει μαζί μας, θα δούμε αν είναι έτοιμος. Κανείς δεν γνωρίζει πως θα αντιδράσει. Καθένας ξέρει το Κρόκερ, έχει ένα απίστευτο ρόστερ. Δεν είναι μαθηματικά το μπάσκετ. Δεν σημαίνει ότι λείπουν 25 πόντοι και 8 ασίστ. Πρέπει να ξεχάσουμε, να δούμε ποιοι θα παίξουν και να αντιμετωπίσουμε την Χίμκι. Το πλάνο είναι να είμαστε ο εαυτός μας. Αυτός είναι ο στόχος. Να παίζουμε επιθετικοί άμυνα. Να διεκδικούμε τα ριμπάουντ, να «τρέξουμε» στο γήπεδο. Είμαστε διαφορετικοί εντός και εκτός έδρας, πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας.

Πρέπει να είμαστε καλοί σε όλες τις καταστάσεις. Στο 5 εναντίον 5 ίσως πρέπει να είμαστε περισσότερο ήρεμοι για να βρούμε ένα καλό σουτ ή ίσως βολές. Πρέπει να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό αφού εξασφαλίσουμε το ριμπάουντ. Μπορούμε να βρούμε σουτ στα 12-18" αλλά πρέπει να έχουμε υπομονή."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.