Παππάς: "Να δώσουμε το κάτι παραπάνω!"

Ο Νίκος Παππάς στάθηκε στις δυσκολίες που συναντά παραδοσιακά το τριφύλλι στην Βιτόρια και τόνισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να δώσουν κάτι παραπάνω από τα προηγούμενα παιχνίδια.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Είχαμε κάποιες βασικές σταθερές με την Μπαρτσελόνα. Η Μπασκόνια είναι ομάδα με νέο προπονητή. Δίνει πρώτο ματς στην έδρα της. Οι παίκτες θα έχουν έξτρα διάθεση να δείξουν καλό πρόσωπο. Παραδοσιακά περνάμε δύσκολα στην Βιτόρια ενώ είναι και η κούραση από την χθεσινή αναμέτρηση.

Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά κρατήσαμε μια ταλαντούχα ομάδα χαμηλά. Αν έχουμε συγκέντρωση και διάθεση μπορούμε να σταματήσουμε οποιοδήποτε αντίπαλο. Όταν θεμελιώνεται μία άσχημη κατάσταση να κερδίσουμε εκτός έδρας είναι φανερό και αυτονόητο ότι μας επηρεάζει. Αν με το καλό κερδίσουμε θα πάμε με άλλη διάθεση. Πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω από τα προηγούμενα παιχνίδια. Στο χέρι μας είναι. Η ψυχολογία είναι διαφορετική γιατί στο ΟΑΚΑ έχουμε 20.000 κόσμο και έξω μία ατμόσφαιρα και τον κόσμο εναντίον σου. Διαθέτουμε όμως την ποιότητα, το ταλέντο και την εμπειρία να πάρουμε αυτό που θέλουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.