Δώνης: "Με στεναχώρησαν οι παίκτες μου..."

Απογοητευμένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού, παρά το τελικό 1-1, έμεινε ο Γιώργος Δώνης, που αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Σωκράτη Διούδη.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην Συνέντευξη Τύπου:

"Πριν αρχίσω θέλω να ευχηθώ περαστικά στον άνθρωπο που είχε πρόβλημα στην εξέδρα και ελπίζω να είναι καλά. Όχι δεν κάνω κανένα σχόλιο για την διαιτησία. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ματς που δεν μπορείς να μιλάς για δικαιοσύνη αλλά αποτελεσματικότητα. Έβλεπα το ματς με την ΑΕΚ με τις φάσεις που είχε και έχασε στο τέλος. Το μόνο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι η μαχητικότητά μας και η οργάνωση του παιχνιδιού. Από τότε που θυμάμαι την ομάδα είναι το χειρότερο ματς με την μπάλα στα πόδια. Δεν μπορώ να βρω έναν διακριθέντα. Με στεναχώρησαν πολύ οι παίκτες μου. Μέσα από αυτά τα ματς μπορούν να εξελιχθούν οι παίκτες και να παίρνουν πράγματα. Φτάσαμε κοντά στο να κερδίσουμε και ενώ ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος. Κρατάμε ότι παρά την πίεση στο τέλος κρατήσαμε το αποτέλεσμα."

Για την κατάσταση του Σωκράτη Διούδη και την παρουσία του Κότσαρη: "Έχει διάσειση ο Διούδης. Είναι στο νοσοκομείο. Είχε και αιμόπτυση. Δεν ξέρω πόσο θα μείνει μέσα. Πάνω απ' όλα είναι η ζωή ενός ανθρώπου. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι σε ετοιμότητα. Όλα τα παιδιά δουλεύουν πολύ καλά και σκληρά. Δεν είχε μόνο επεμβάσεις αλλά είχε και σιγουριά και ενέπνεε εμπιστοσύνη."

Για την κυκλοφορία της μπάλας: "Με αντιπάλους πιο καλούς από εμάς δυσκολευόμαστε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Είναι δύσκολο να κυκλοφορήσεις την μπάλα με την πίεση. Ο ΠΑΟΚ σε σχέση με πέρυσι είναι η πιο έτοιμη ομάδα από όλες. Η ΑΕΚ προέρχεται από πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ και προσπαθεί μετά από χρονιές που δεν ήταν οι καλύτερες. Γενικώς αυτά τα πρότζεκτ τα νέα θέλουν υπομονή, στήριξη και συμπαράσταση."

Για την πίεση στο φινάλε: "Ήταν πρόβλημα τα τελευταία 20 λεπτά γιατί παίζαμε με 9. Ο Μουνιέ γύρισε ο αστράγαλός του και δεν μπορούσε να περπατήσει. Ο Μακέντα είχε σφίξιμο και κράμπες. Παίζαμε με παίκτες λιγότερους στο τελευταίο 20λεπτο."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.