Δώνης: "Κύριος στόχος να αποκτήσει η ομάδα σταθερότητα στην εξέλιξή της!"

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Γιώργος Δώνης στην χτεσινή πρεμιέρα της εκπομπής «Total Football», αναφέροντας μεταξύ άλλων πως βασικός στόχος των «πράσινων» είναι η ομάδα να αποκτήσει σταθερότητα στην εξέλιξή της.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σχετικά με τον Παναθηναϊκό:

Για τη στήριξη που πρέπει να έχουν τα νέα παιδιά στον Παναθηναϊκό: "Να προσθέσω λίγο κάτι. Εμείς πήγαμε με πρόγραμμα. Να πω το εξής, όταν γινόντουσαν διαπραγματεύσεις, όταν είχε αναλάβει ο Νταμπίζας και μίλησα με τον κ. Αλαφούζο το καλοκαίρι στις κουβέντες όλες αυτές γιατί εμένα ήταν όνειρο μου προπονητικά κάποια στιγμή να έρθω στην ομάδα μου σκεφτόμουν ότι θα έπρεπε να πάρω κάποιες διαβεβαιώσεις. Και θα πρέπει να πούμε έξω στον κόσμο επειδή το ποδοσφαιρικό τμήμα λειτουργεί διαφορετικά σε σχέση με πέρυσι ότι ο κ. Αλαφούζος στις διαβεβαιώσεις που μου έδωσε μέχρι τώρα τις κρατάει όλες. Έχουμε μια σταθερότητα μέσα στο σύλλογο για να δουλεύουμε απερίσπαστοι με συνέπεια στις πληρωμές."

Για το αν θα αλλάξει το πλάνο αν μπουν λεφτά στην ομάδα: "Όχι υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο. Ο κυρίαρχος στόχος δεν είναι το πως θα τερματίσουμε στον βαθμολογικό πίνακα αλλά πως η ομάδα μας θα αποκτήσει σταθερότητα στην εξέλιξη της. Και η εξέλιξη της τι σημαίνει. Αν θα κάνουμε ένα ρόστερ 25 ή 27 ποδοσφαιριστών οι 15 να είναι Έλληνες. Να είναι από τα σπλάχνα της ομάδας και σιγά-σιγά να εξελίσσεται η ομάδα ώστε οι ξένοι που θα έρχονται να μας δίνουν κάτι διαφορετικό σε χαρακτηριστικά. Να υπάρχει βάση ελληνική. Γιατί αν θυμηθούμε σε όλες τις μεγάλες πορείες ο Παναθηναϊκός είχε βάση ελληνική."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.