Δώνης: "Ήμασταν αρκετά επιθετικοί, το κάναμε πιο εύκολο."

Ο Γιώργος Δώνης στάθηκε στην επιθετικότητα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στις απουσίες που υπήρχαν στις τελευταίες προπονήσεις.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

"Ήταν ένα δύσκολο διάστημα για μας αυτό, όχι τόσο γιατί τα πολλά συνεχόμενα ματς αλλά γιατί κυρίως ακολούθησε η διακοπή. Έλειπαν πολλοί παίκτες από την προπόνηση αλλά και εγώ για δέκα μέρες λόγω της επέμβασης. Το σημαντικό είναι ότι όσα παιδιά ήταν εκεί δούλεψαν πάρα πολύ καλά ενώ και τα υπόλοιπα παιδιά γύρισαν με πολύ καλή νοοτροπία. Σήμερα είχαμε καλή διάθεση και κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο που έχει δυσκολεύσει πολλές ομάδες φέτος. Ήμασταν αρκετά επιθετικοί και κάναμε έτσι το ματς πιο εύκολο.

Το σημαντικό στη δική μας ομάδα είναι ότι όπως τα πάντα στη ζωή, έτσι και το ποδόσφαιρο είναι πρώτα απ' όλα συναισθήματα. Οι παίκτες μπορεί να έχουν διαφορετική ψυχολογία και εμείς πρέπει να δίνουμε στον καθένα το κίνητρο να δουλεύουν και να περιμένουν τις ευκαιρίες τους.

Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά γιατί είμαστε μια νέα ομάδα με καλή νοοτροπία και θέλουμε να διεκδικούμε στο γήπεδο τα καλά αποτελέσματα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.